Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ferienhotel Fuchs

Ferienhotel Fuchs ligger i et beboelsesområde omkring 1 km fra centrum af Soll Log 1,5 km fra gondolen Soll Hochsoll. Skibusssen stopper omkring 30 meter fra hotellet og kører til mødestedet ved skiskolen og den store lift.
Hotellet er et familieforetagende med to sidebygninger der er forbundet med en gang på første etage og har 65 værelser. Her findes reception med begrænset åbningstider og et lille opholdsområde, stüberl (lounge), to forbundet spisestuer (restaurant) med bar, opbevaring af skiudstyr, trådløs internetadgang i området ved receptionen, dampbad, solarium og parkeringsplads (efter tilgængelighed).Hotelværelserne er udstyret med telefon, kabel-tv, pengeskab samt badeværelse med brusebad og hårtørrer.Check ind fra kl. 15.00 Check ud kl. 10.00Ved bestilling af dette hotel er det vigtigt at oplyse om ankomsttidspunkt og fly information inden ankomst.Ved ankomst udenfor receptions åbningstider venligst ring på telefonnummeret i nødstilfælde der findes på voucheren.Adresse: Pirchmoos 36, 6306 Söll, Tyrol, Austria

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydneys-maaske-bedste-udsigtspunkt-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.