Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Gasthof Bergheimat

Familiedrevet pensionat med en afslappet stemning beliggende midt i Huben, i skiferiestedet Langelfeld der ligger i en højde af 1173 meter over havets overflade.
Gasthof Bergheimat ligger midt i Huben, 100 meter fra indkøbsmuligheder og en langrendsløjpe. Svømmehallen Aquadome Längenfeld ligger 4 km herfra, det nærmeste skiområde Sölden/Hochsölden ligger 8 km fra pensionatet og her findes over 150 km med skiløjper. Skiområderne Gurgl og Ötz ligger 20 km fra pensionatet. Der er en gratis skibus der kører til begge skiområder. Togstationen Ötztal Bahnhof ligger 25 km herfra og Innsbruck lufthavn ligger omkring 80 km fra pensionatet.På pensionatet findes reception, stue (stüberl) og spisestue/restaurant med bar. Der er opbevaring af ski, udstyr og støvler samt terrasse. Der er desuden sauna, dampbad og jacuzzi (åbningstider findes på stedet).Værelserne er udstyret med tv, radio, pengeskab, trådløs internetadgang (mod ekstra gebyr), badeværelse med brusebad og/eller badekar samt hårtørrer. Værelser i bygningen 300 meter herfra er kun udstyret med brusebad og toilet.Der er parkeringsplads til rådighed.Adresse: Huben 107, 6444 Langenfeld, Austria.

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.