Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Gasthof Nigglgut Hotel

Familiedrevet kro beliggende i Bucheben ved kanten af Naturparken Hohe Tauern, 9 km fra feriestedet Rauris og skiområdet der ligger i en højde af 952 meter.
Hotel Gasthof Nigglgut ligger i udkanten af Natural Park Hohe Tauern, ved foden af Hohen Soonblick (3106 meter), 9 km fra centrum i Rauris og 4 km fra indkøbsmuligheder. Der er langrendsløjper 20 meter fra hotellet og skilifterne og bjergbanen i rauris ligger 9 km herfra. Taxenbach togstation ligger 20 km væk og Salzburg lufthavn findes 90 km fra hotellet.På hotellet er der stue med tv, spisestue/restaurant, bar, terrasse, legeplads og zoologisk have med kæledyr. Der er desuden sauna (mod ekstra gebyr) åben hver dag fra kl. 16.00 til kl.20.00 forbeholdt ændringer. Der er desuden ridning og ponyridning ved huset (mod ekstra gebyr).Værelserne har badeværelse med brusebad.Der er parkeringsplads til rådighed.Venligst bemærk: skibus til rådighed til Wörth som ligger 4 km herfra og der er en Post bus (mod ekstra gebyr) til Rauris skiområde, en afgang om morgenen kl. ca. 09.00 og en afgang om eftermiddagen kl. ca. 16.30 forbeholdt ændringer.Adresse: Kirchbichlweg 8, 5661 Rauris, Austria.

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/orange-hotel-rome.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.