Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hotel Alpina

Hotel beliggende i centrum af den tyrolske bjergby Seefeld i en højde 1200 meter og ved siden af skilifterne Geigenbühel og de små bakker.
Hotel Alpina er et klassisk hotel i tyrolsk stil beliggende fredeligt i udkanten af Seefelds centrum, 500 meter fra butikker, barer og restauranter, 1 km fra en svømmehal og togstationen samt 50 meter fra skiområdet, bjergbanen, off-piste muligheder og skibusssen.På hotellet findes reception, elevator, stue, lounge, bar, café, restaurant, konferencelokale, legestue, bordtennis og have. Der er desuden wellnesscenter med indendørs pool og sauna (åben fra kl. 08.00 til kl. 20.00 og sauna fra kl. 16.00 til kl. 20.00 forbeholdt ændringer).Hotelværelserne er udstyret med tv, telefon, radio, pengeskab med badekar og/eller brusebad.Hotellet har parkeringsplads til rådighed.Adresse: Geigenbühel 125, A-6100 Seefeld, Tyrol, Austria.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.