Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Jagdhof Hubertus und Nebenhaus Reitherwirt

Traditionelt familiedrevet hotel beliggende I Reith ved Kitzbühel i en højde af 800 meter i det tyrolske feriested, 100 meter fra skiområdet og bjergbanen Skiweise Reith.
Jagdhof Hubertus og Nebenhaus Reitherwirt hotel er to bygninger med 20 meter imellem. Kirken ligger ved siden af og der er indkøbsmuligheder 20 meter derfra samt off-piste muligheder 100 meter fra hotellet. Den nærmeste svømmehal og togstationen ligger i Kitzbühel 5 km herfra.På hotel Jagdhof Hubertos findes stue, legestue, bar, tageterrasse og på Reitherwirt findes vinterhave, stube, restaurant, bar med servering på terrassen. Desuden er det et wellnessområde med sauna (åben tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 til kl. 20.00 forbeholdt ændringer) samt solarium mod ekstra gebyr.Hotelværelserne er møbleret i landlig stil og udstyret med tv, radio, telefon, pengeskab og badeværelse med brusebad. Annes med værelser er i Gasthof Reiterwirt.Hotellet har gratis parkeringsplads til rådighed.Adresse: Dorfstrasse 178, A-5754 Hinterglemm, Zell am See, Salzburg, Austria.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.