Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Kurhotel Oesterreichischer Hof

Hotel beliggende i Bad Hofgastein i en højde af 850 meter i området ved Bad Gastein og med 600 meter til skiområdet. Hotellet har en opvarmet forbindelse til helsecentret Alpine Thermal Pool Gastein.
Kurhotel Österreichischer Hof hotel ligger i fodgængerområdet ved et spa, 300 meter fra indkøbsmuligheder i Bad Hofgastein og med det nærmeste skibusstop 50 meter fra hotellet. Der er off-piste muligheder 200 meter herfra og skiområdet samt bjergbanen Gastein-Schlossalm findes 600 meter fra hotellet.På hotellet findes reception, lobby med pejs, opbevaring af ski og skistøvler, spisestue, café og bordtennis. Hotellet tilbyder et wellnessområde med termisk indendørs pool, fitnesslokale, gymnastiksal med klatrevæg, dampbad, og kneipp grotte. Mod ekstra gebyr er der solarium, massage og skønhedsbehandlinger til rådighed. (åben hver dag fra kl. 08.00 til kl. 20.00 forbeholdt ændringer). Hotellet har ubegrænset adgang til helsecentret Alpine Thermal Pool Gastein.Hotelværelserne er udstyret med radio, pengeskab, tv, telefon samt badeværelse med badekar og/eller brusebad og hårtørrer.Hotellet har parkeringsplads til rådighed.Adresse: Kurgartenstrasse 9, 5630 Bad Hofgastein, Austria.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.