Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Schneeberger Appartementhaus

Familiedrevet lejligheder beliggende i en højde af 580 meter i skiområdet Zell am Ziller i dalen Zillertal. Der er 1 km til skiområdet og bjergbanen Zillertal Arena og en skibus det holder 50 meter fra lejlighederne.
Schneeberger Appartementshaus ligger 300 meter fra centrum i byen Zell im Ziller hvor der findes indkøbsmuligheder, togstation og Ziller forlystelsespark (med tennisbaner, minigolf, legeplads og udendørs pool). Svømmehallen ligger i Aschau 3 km herfra og der findes nærliggende off-pistemuligheder. Innsbruck lufthavn ligger 60 km fra lejlighederne.I komplekset findes reception, lobby, stue med mikroovn (til gratis benyttelse), tv-stue, lokale til skistøvler og udstyr, lokale med bordtennis, sauna og en stor græsplæne med en lille legeplads. Der er desuden bagerisalg (mod ekstra gebyr).Lejlighederne er udstyret med tv, tekøkken med tre kogeplader, kaffemaskine. Kedel og køleskab, stue/spiseområde, soveværelse med dobbeltseng, balkon og badeværelse med brusebad. Toværelseslejlighederne med fire senge har soveværelse til to personer og sovesofa i stuen. Treværelseslejlighederne er udstyret med fem senge og har desuden soveværelse til 3 personer.Følgende er inkluderet: el, vand, varme og udskiftning af sengetøj, dug og badehåndklæder en gang om ugen.Mod ekstra gebyr er følgende til rådighed: rengøring ved afrejse, 35 euro for en toværelseslejlighed og 40 euro (forbeholdt ændringer).Parkeringsplads til rådighed.Adresse: Bahnhofstrasse, 7, 6280 Zell am Ziller, Zillertal area, Tyrol, Austria.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/krabi/ao-nang-beach-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.