Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Schwarzer Adler Wellness Hotel

Wellness-hotel beliggende i Kitzbühel i en højde af 800 meter i de østrigske alper, 600 meter fra skilifterne og bjergbanen Hahnenkammbahn.
Hotel Schwarzer Adler er et hotel med en tyrolsk atmosfære beliggende i centrum af Kitzbühel, 100 meter fra indkøbsmuligheder, barer og restauranter samt 400 meter fra den indendørs swimmingpool Aquarena Kitzbuhel. Der er et busstopsted ved siden af hotellet. Skiområdet, bjergbanen og off-piste muligheder findes 600 meter fra hotellet. Togstationen Kitzbühel ligger 1,5 km fra hotellet.På hotellet findes reception, elevatorer, lobby med pejse, bar og trådløs internetadgang, spisestue, gourmet restaurant, konference og mødeloakle samt opbevaring af ski. Der er desuden et spa og wellnessområde på 1000 m2 med indendørs pool med jacuzzi og musik under vandet, udendørs pool på tagterrassen, fitnesscenter, saunaer, dampbad, stillelokale med pejse, jacuzzi og vital bar (åbningstider: kl. .08.00 til kl. 20.00 forbeholdt ændringer). Mod ekstra gebyr er der massage, solarium og et udvalg af skønhedsbehandlinger.Hotelværelserne er udstyret med tv, telefon, radio, pengeskab, badeværelse med badekar/brusebad, morgensko, badekåbe, make-up spejl og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie.Hotellet har egen udendørs og indendørs parkeringsplads til rådighed mod ekstra gebyr.Adresse: Florianigasse 15, A-6370 Kitzbühel, Austria.

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/royal-rose-ex-eleni-apartments-paleokastritsa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.