Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrol

Læs mere om rejser til Tyrol

Rejsetips af samme forfatter

Hornpark, Kletterwald – super sej oplevelse for alle
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Hornpark, Kletterwald – super sej oplevelse for alle

Østrig har rigtig meget at byde på, også selv om der ikke er sne.
Forår, sommer og efterår er der et hav af spændende og udfordrende oplevelser i Østrig, også ud over traditionelle vandreture.
Hornpark, Kletterwald – super sej oplevelse for alle

Jeg har lige selv prøvet noget som var super sjovt, sejt og meget grænse overskridende for mig. HORNPARK, Kletterwald. I St. Johann in Tirol, Kitzbühler Alpen.
Udstyret med hjelm, sele og karabinhager, klatre du rundt i trætoppene, over gyngende gangbroer, på udspændte stålvirer og flyvende fra den ene platform til den anden – også kaldet Flying Fox.
Banerne kaldes for Parcours baner og der er noget for hele familien, fra børnevenlige minibaner til de mindste (ned til 4 år) og op til Flying Fox Parcours baner med bl.a. 2 x 120 meters svævebane over en sø.
Hornpark, Kletterwald – super sej oplevelse for alle

Sikkerheden er helt i top, inden du får lov at begive dig ud på banerne, skal du gennemgå en instruktion og en lille øve bane. Når du klatre rundt er der hele tiden personale som går rundt og tjekker at alt er ok og at du overholder reglerne. Gør du ikke det, kan du blive bortvist fra banerne.
Jeg oplevede endda at falde ned fra en bane, og hang der i selen. Uden overhovedet at være utryk eller nå at blive bange over styrtet. Straks var der personale til at hjælpe mig op igen og jeg fortsatte videre på banen.
Hornpark, Kletterwald – super sej oplevelse for alle

Tjek deres hjemmeside http://www.hornpark.at/ og tag så det stop på et par dage i Østrig, hvis næste ferie er planlagt til at være syd for alperne. Eller hvorfor ikke tage en forårs- eller efterårsferie i det skønne land, her er rigtig meget at se og opleve, også uden ski under fødderne.

Kommentarer til rejsetippet om Tyrol

Også i Danmark

16/04 2013 Lillian Filsø
Sådan en aktivitet/udfordring findes også på Kragerup Gods - der er ikke så langt, hvis du har lyst til at bruge dine kræfter også uden for ferieperioden.
God fornøjelse.
LF
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Tyrol

Ferieboliger og hoteller i Tyrol
Rejser til Tyrol
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.