FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Fliana Appartements, Ischgl-Mathon, Tyrol

Lækre ferielejligheder ved Ischgl i Tirol

Moderne og velindrettede ferielejligheder beliggende 4 km fra Ischgl i Mathon, en landsby med 334 indbygger i 1.454 m højde.
Fx 1.540 kr.

pr. lejlighed til 2 personer i 3 nætter inkl. linned, håndklæder og slutrengøring.

Læs mere om Fliana Appartements, Ischgl-Mathon

Fliana Appartemets ligger i Ischgl-Mathon, ca. 4 km fra Ischgl.  Mathon er en lille landsby i ca. 1.454 m højde og med kun ca. 335 indbyggere. Overfor lejlighedshuset liggeen supermarked samt et bageri og kun en km derfra findes en offentlig swimmingpool.

Området byder på vandrem uligheder i enhver sværhedsgrad, mountainbike ruter, badesøer og spændende seværdigheder som Silvrette Hochalpenstrasse og Paznauner Höhenmeterweg.

Lejlighedshset har 20 moderne og velindrettede ferielejligheder, have med liggestole og parasoller samt parkeringsplads med 1 plads pr. lejlighed. Og fr aalle vinduer har man en formidable udsigt til Paznauner Bergwelt.

Ophold inkluderer:
  • Overnatning
  • Strøm, vand, el, varme
  • Slutrengøring
  • Parkeringsplads
  • Silvertta Card med bjergbaner i Ischgl, Galtür og Kappl, adgang til lokale svømmehaller, Silvretta Hochalpenstrasse i egen bil og megen mere.

Boligtyper

1-værelses lejliged til 1-2 personer

Kombineret opholds- og soverum med dobbeltseng og spiseområde. Køkkenniche med køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine.  Badeværelse med douche. Fladskærms-tv med kabel-tv. Ca. 18 kvm.

2-værelses lejlighed til 2-4 personer

Kombineret opholds- og soverum med sovesofa og spiseområde. Køkkenniche med køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine.  Badeværelse med douche. Soveværelse med dobbeltseng. Fladskærms-tv med kabel-tv. Ca. 40 kvm.

3-værelses ljlighed til 6 personer

Kombineret opholds- og soverum med sovesofa og spiseområde. Køkkenniche med køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine.  Badeværelse med douche. Soveværelse med dobbeltseng. Soveværelse med 2 enkeltsenge. Fladskærms-tv med kabel-tv. Ca. 50 kvm.

Noter

Prisen inkluderer:

Slutrengøring. Linned og håndklæder. El. Varme. Vand. Silvretta Card.

Skal betales på stedet:

Turistafgift 2,50 € pr. person pr. dag (o/15 år).

Eventuelle ekstra udgifter:

2. parkeringsplads 6 € pr. dag. Trådløst internet 21 € pr. uge.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/granada-spanien-fyldt-med-historie-og-charme.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.