Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrol

Læs mere om rejser til Tyrol

Rejsetips af samme forfatter

Mountainbike i de østrigske alper
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Mountainbike i de østrigske alper

De østrigske Alper er simpelthen et eldorado for aktiv ferie. De fleste tænker på skiferie, men om sommeren er der fx vandring men også meget andet at tage sig til. Mountainbiking i bjergene er blevet utrolig populær de seneste år så det måtte jeg da også prøve.
Start med et intro-kursus til mountainbike

Start med et intro-kursus til mountainbike

Har du ikke den store erfaring med at køre i terræn med en mountainbike, så kan jeg kun anbefale at tage et lille 2-timers introduktionskursus. Her lærer du de mest basale teknikker i kørsel på løst underlag, op- og nedkørsel af stejle stigninger og ikke mindst bremseteknikker.

Jeg har selv kørt mountainbike i mange år, men jeg fik meget ud af det. Jeg tog det hos Bikeacademy i Kirchberg. De havde super godt udstyr og en guide, der virkelig kunne sit kram. Han fortalte og viste en teknik ad gangen og lod derefter hver enkelt gøre ham kunsten efter (eller prøve på det) og kommenterede alles præsentationer. Det var super underholdende og jeg kunne se, at de uøvede virkelig sugede lærdommen til sig og strålede af begejstring.

Efter kurset står de østrigske alper klar til at blive udfordret, og der er vitterlig noget at gå i gang med. Der er utallige ruter i alle sværhedsgrader, så familier med børn kan finde passende ruter og den super øvede kan bestemt også få sved på panden. Du kan selv leje en mountainbike og give dig i kast med en af de mange afmærkede stier eller tage på en guidet tur. Bikeacademy har fx ture i alle sværhedsgrader.

Jeg blev bidt af det, så næste gang jeg kommer i nærheden af et bjerg, så skal det udfordres med en mountainbike.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Tyrol

Ferieboliger og hoteller i Tyrol
Rejser til Tyrol
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/mountainbike-i-de-oestrigske-alper.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.