Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrol

Læs mere om rejser til Tyrol

Oplev Østrigs natur indefra
Rejsetips indsendt af:
Anne Bache Andersen
Lyngby
9. okt. 2012

Oplev Østrigs natur indefra

I forbindelse med en vidunderlig sensommer rejse til de Østrigske Alper, fik jeg mulighed for at opleve Østrig indefra – på E-Bike
Oplev Østrigs natur indefra

Cykleturen udgik fra Kirchberg i Tirol, og efter en grundig instruktion, gik det ad de mindste veje og stier gennem billedskønne landskaber. Vi kørte ad småveje og grusstier langs rivende strømme, og tværs over de grønneste enge. I fred og ro afskåret fra anden trafik end græssende køer, der indimellem formastede sig til at krydse/blokere vores vej videre frem. Når køer står stille står de urokkeligt stille, indtil de synes det er nok – det gør de på et tidspunkt.
Oplev Østrigs natur indefra

Målet for udflugten var et lille lokalt osteri og traktør sted, Kasplatzl. Med en beliggenhed et pænt stykke oppe ad en bjergskråning – er det især her E-Biken kommer ind i billedet. Dejligt med et effektivt lille skub, så man oplever andet end at svede og gispe. Kasplatzl er Østrig for østrigere, med lokale oste fremstillet på stedet, af råmælk fra lokale køer - dem vil lige havde klappet længere nede ad skråningen. Foruden ost, bydes der på andre specialiteter, såsom en lækker skinke. Meget spændende og absolut et besøg værd. Men husk varmt tøj og handsker, temperaturen skifter hele tiden ved bjergkørsel.
Stedet har ligget der i mange år - bemærk årstallet over ildstedet
Stedet har ligget der i mange år - bemærk årstallet over ildstedet

Tilbageturen til Kirchberg gik ad landevejene og i hastigt tempo. Overalt var vi stadig omgivet af de smukke alper, hvor træerne så småt var begyndt at iklæde sig gyldne efterårs farver. Ferie i Østrig er meget andet end skiferie, og landet byder overalt på natur scenerier, man uden videre kunne tage med hjem og hænge op over sofaen. Med en E-bike er aktionsradius udvidet og der bydes på en større variation af oplevelser. Kan varmt anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyrol

Ferieboliger og hoteller i Tyrol
Rejser til Tyrol
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/groenland/sejltur-ved-groenlands-vestkyst.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.