Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrol

Læs mere om rejser til Tyrol

Rejsetips af samme forfatter

 • På Gardasøen med ro i sjælen

  FDM travel - grafiker
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg har nydt 4 vidunderlige feriedage ved Gardasøen, som med sin smukke arkitektur og fantastiske natur er en utrolig god kur for sjælen.
  Se hele rejsetippet
 • Sydfrankrig - Vidunderlige pandekager i Biot

  FDM travel - grafiker
  (Bedømt af 1 person)
  Vi kørte nede fra kysten ved den franske Riviera op ad de snoede bjergveje mod den lille by Biot. Efter den lille køretur satte vi bilen og slendrede det sidste stykke op til byens midte ad smalle gader forbi blomsterkrukker som stod udenfor de smukke trædøre i de gamle romantiske byhuse.
  Se hele rejsetippet
 • En gastronomisk oplevelse i Barcelona

  FDM travel - grafiker
  (Bedømt af 4 personer)
  Efter en dejlig dag rundt i Barcelonas gader endte vi i det gamle Gothiske kvarter. Det var blevet tid til at putte noget i vores knurrende maver og med duften af frisk grillet kylling, der nåede vores næser, fandt vi vej til en fantastisk restaurant - Los Caracoles.
  Se hele rejsetippet

Skøn cykeltur på e-bike i de østrigske Alper

En fantastisk cykeltur i de østrigske Alper - behageligt - ja næsten med et kærligt skub i ryggen, når det var tiltrængt - bare et tryk på knappen på styret samtidig med et let tråd i pedalerne.
Den rare følelse af el-cyklens "hjælpende hånd" gjorde det legende let at komme afsted og humøret var i top og vi kunne bare nyde den smukke natur med vinden i ansigtet.
Turen gik af små grusveje langs med floden, med de smukke marker og bjergsider omkring os. Lyden af køerne med deres klingende klokker og indimellem et møde med med dem helt tæt på direkte på stierne, gav os en følelse af at være i et med naturen.
Vi kørte nemt og let de 10 km op og op og op, indtil vi nåede den lille hytte, hvor der blev serveret et let måltid med stedets hjemmelavede oste og pølser. En fantastisk måde at komme rundt i landskabet på.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Marianne Meilands profilside

Læs mere om rejser til Tyrol

Ferieboliger og hoteller i Tyrol
Rejser til Tyrol
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/concorde-montparnasse-hotel-catalogne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.