Skiferie i Sölden am Ötztal

FDM travel sælger ikke længere skiferier, og henviser dig til andre rejsebureauer med ekspertise i skirejser. Du kan her på siden stadig få information om denne skisportsdestination i Sölden am Ötztal i Østrig.

Snesikker skiferie med skiløb for alle niveauer

Sölden am Ötztal er et af Østrigs største, livligste og mest populære skiferie-områder. Her er alsidige pister for alle niveauer, super offpiste, en storslået natur og skiløb i helt op til 3.249 meters højde.

Størstedelen af pisterne ligger i over 2.000 m højde, hvilket gør skiferie i Sölden snesikkert. Og så er Sölden skirejser kendt for afterskiing i ægte tyrolerstil.

Skiområdet i Sölden

Sölden by ligger placeret i 1.400 meters højde og ligger badet i sol, selvom byen er omgivet af tre majestætiske bjergtoppe på over 3.000 meter. Ski skiterrænet er meget alsidigt med skiløb for begyndere, øvede og eksperter. Der er især mange udfordringer for den øvede skiløber og pudderelskeren. Er du begynder, skal du tage forbi området omkring Hochsölden, hvor der også er et godt område for børn.

Det effektive liftsystem i Sölden garanterer optimalt skiløb på din skiferie uden spildtid ved lifterne. Trænger du til en pause fra skiløbet, kan du smide skiene og nyde alpe-solen og en Glühwein ved de mange hyggelige hytter i terrænet.

Gletsjer-skiløb i Sölden am Ötztal

Sölden er et af de skiferie-områder i Alperne, hvor du kan stå på ski hele året, og det er da også her, de fleste europæiske skifabrikanter tester deres ski til de kommende vintre. Rettenbach gletsjeren i Sölden bliver hvert år brugt til åbningen af det årlige World Cup i ski, og det siger i sig selv en del om kvaliteten af skiløbet her i Sölden.

Har du lyst til gletsjerskiløb på din Sölden skiferie, så har du muligheden her. Med pister i 3.000 m højde har Sölden ideelle gletsjer forhold og Golden Gate to the Glacier-liftsystemet forbinder Sölden med gletsjerområdet, hvis gør det dejligt let at komme frem.

Afterski på din Sölden skiferie

Sölden by er i sig selv en lille alpeby med 3.000 indbyggere, men bliver om vinteren til et mekka for skiløbere på Sölden skiferie. Byen Sölden tilbyder fine muligheder for shopping og restaurantbesøg og en livlig afterski med god tyrolerstemning.

Har du brug for lidt afslapning, byder en skiferie i Sölden på flere gode alternativer til skiløbet. Prøv Freizeit Arena med badeland, fitness og bowlingbane eller Aqua Dome, som er en oase af wellness med termalbade, sauna og ren afslapning på din skiferie.

Skifakta om Sölden skiferie


Blå piste
28 km

Rød piste
58 km

Sort piste
59 km

Langrend
8 km 

Slæbelifte
9 stk.


Stolelifter
19 stk.

Gondollifter
5 stk.

Kabinelifter
 2 stk.

Snekanoner
Ja

Afstand til lufthavn
Innsbruck 92 km
München 295 km


Nyttige oplysninger

Liftkort
6 dage 2012/13
Voksne: € 215-238
Unge fra 1993-97: € 166,50 hele sæsonen
Børn fra 1998-04: € 129,50 hele sæsonen
Børn 0-8 år: Gratis i følge med 1 forælder
Liftkapacitet
69.000 pr. time

Antal km pister ialt
146 km

Top 10: Populær skiferie

Denne side er udskrevet d. 26. november 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.