Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyrol

Læs mere om rejser til Tyrol

Tyrol sommer
Rejsetips indsendt af:
Inge Jørgensen
Løsning
19. juli 2012

Tyrol sommer

Østrig er ikke kun for ældre mennesker. Vi har lige været dernede med to børn på 10 år. Vi havde alletides ferie. Vi var i Tyrol.
Der var så flot dernede. Befolkningen var venlige, så mange serværdigeheder man kunne opleve og godt mad.
Vi boede i en lille by der hed Alpbach på et hotel med halv pension. Det var godt og ikke dyrt. Med i prisen havde vi fået et Alpbachtal Seenland Card. Så kan man bl.a. Benytte offenlige busser og lifter gratis i området + andre serværdigheder
På vej op af Wiedersberger horn
På vej op af Wiedersberger horn

Wiedersberger Horn

Lige i nærheden ligger Wiedersberger Horn som er et bjerg på 2128 m. Man kan så tage liften op i ca 1800 m (det gjorde vi, det var jo gratis) Oppe på endestationen er der et stort legeområde. Det var virkelig godt for børn og barnlige sjæle.
Derfra kunne man så gå helt op på toppen til et stort kors. Det var en kæmpe oplevelse. Og sikke en udsigt. Lige pludselig gik man igennem en sky. Det synes drengene var sjovt. Det var lidt hård tur, men vi klarede det. (man er stolt af sig selv bagefter). Vi mødte også flere køer undervejs på stien. (de gør ikke noget). Efter turen deroppe fik vi varm schokolademælk. Mælken er fra de køer der går rundt oppe på bjerget.
På vej op til Wolfsklamm
På vej op til Wolfsklamm

Wolfsklamm

En anden dag gik turen til Wolfsklamm. ( En klamm er en smal og dyb dal, opstået hvor vand i tusinder af år har skåret sig ned i klipperne).
Her skulle man helst have bentøjet i orden. Opstigningen i slugten er en meget spændende klatretur på trapper, der gang på gang krydser vandmasserne. Meget af tiden går man langs klippevægge. Tilsidst når man så toppen hvor vandfaldet starter. Det var virkelig en flot tur.
Glaspuster
Glaspuster

Rattenberg

Vi var også i Rattenberg som er en gammel by, hvor mange af husene er bygget ind i klippevæggene. Der var bl. a. en butik hvor man kunne komme ind og se, at de pustede glas (det var gratis). De havde så en kæmpe udstilling man kunne gå ind og se. Det var rigtig flot.
Ja, det var kun nogle af oplevelserne. Vi gik også ture omkrig hotellet. Det lå i en skøn natur.

Kommentarer til rejsetippet om Tyrol

Tyrol

27/07 2012 Michael
Vi skal til Tyrol i midt i august. Der vil vi helt sikker prøve noget af det som du har beskrevet. B.l.a. at komme til toppen på et bjerg. Vi glæder os
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyrol

Ferieboliger og hoteller i Tyrol
Rejser til Tyrol
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydney-pylon-lookout-a-museum-with-a-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.