Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Wien - juletur med mere...

  (Bedømt af 8 personer)
  06.11.12: Frank
  Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Det gode liv - Bjerge og vin i Wien
Rejsetips indsendt af:
København
7. maj 2012

Det gode liv - Bjerge og vin i Wien

Wien og vin hører sammen. Faktisk er Wien den hovedstad i verden, som har den mest omfattende vinproduktion - indenfor byens grænser endda. Tag fx en bus (38a) fra U-bahn stop Heiligenstadt hele vejen op ad en af de mange, smukke bjerge.
Stå af på toppen af Kahlenberg, gå ned af bjergsiden og nyd synet af byen, Donau og vinmarkerne. Det er en dejligt, lidt stabadsserende times hike - så hav evt. en iskold(!) østrigsk vin fra supermarkedet i rygsækken og et par plastikglas i rygsækken. Når du vil nyde den på en bænk på vej ned, har vinen den rigtige temperatur.

Er vejret ikke til en hike i bjergene, så tag ind i vinbaren i indre by Weinorgel. De har et fint udvalg af vin, fine priser, passende wiensk arrogante, men vidende kellnere. Særligt ved dette sted er, at der er gratis jordnødder i kurve, og man må og skal smide skallerne på gulvet. Det er en knasende lille oprør til en ellers meget ren by, uden så mange skæve dikkedarer.

Natteliv

Natteliv

Tag ud og dans! I det 6.distrikt ligger et gammelt bordel, som er blevet lavet om til en dansebar. Musikken på Tanzcafé Jenseits er mestendels rigtig god. Priserne er en smule højere end mange andre steder (3.20 euro for en 33cl øl, 7 euro for en meget kedelig gin&tonic). Men stedet er fantastisk; der er tydelige spor af et dekadent bordel. Tapetet er i dybe røde farver og mønstre, der er spejle over det hele, der er båse og mørkt træ. Rummet hvor man danser og sidder er røgfrit, rummet med baren og siddepladser er stærkt tilrøget.

Er man mere til natklubber og elektronisk musik, så forsøg Flex. Det ligger smukt lige ved Donaukanalen og der er tit nye dj's på menuen.

Vær opmærksom på, at der er en meget liberal rygepolitik i Wien generelt - man kan næsten ryge overalt. Også i restauranter.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/vinterferie-i-swinging-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.