Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Østrig

Fly til Wien

Leder du efter fly til Wien? Se priseksempler på billige flybilletter til Wien i Østrig i boksen nedenfor. Eller søg efter flere billige flybilletter på andre datoer.

Guide til Wien lufthavn

De fleste fly til Wien lander i Vienna International Airport med det officielle, men ikke ofte benyttede navn, Wien-Schwechat.

Wien lufthavn ligger cirka 18 km sydøst for Wien, og blev bygget som militær flyveplads i 1938. I dag er lufthavnen en af Østrigs største og håndterer over 20 mio. passagerer hvert år.

Vienna International Airport

Navn: Flughafen Wien-Schwechat (Int.: Vienna International Airport)
Adresse: Flughafen Wien, Einfahrtsstrasse, 1300 Wien-Flughafen.
Tel.: +43-1-7007-32618
Website: www.viennaairport.com
IATA kode: VIE

Flyvetider til Wien:
København - Wien (Vienna Airport): 1 time og 50 minutter – 2 timer.
Billund - Wien (Vienna Airport): Der er ingen direkte fly fra Billund til Wien - derfor varierende flytider.

Tidszone: CET (UTC+02:00)

Transport til og fra Wien Lufthavn

Wien
Fra Wien lufthavn har du gode muligheder for offentlig transport til bycentrum, når du lander med fly til Wien. Bus og tog er de prisvenlige transportvalg, mens taxi og lejebil er en smule dyrere.

Tog
Den hurtigste vej til centrum er med det lufthavnsejede hurtigtog City Airport Train (CAT). Det kører hver halve time fra lufthavnsstationen og direkte ind til Wien-Mitte stationen på bare 16 minutter.

S-Bahn
Schnellbahn er en praktisk og økonomisk måde at komme fra Vienna Airport til Wien centrum og tilbage igen. Toget går ca. hver 30. minut, og rejsen til centrum tager ca. 25 minutter.Pris pr. person er omkring € 5.

Bus
Wien lufthavn byder på to lufthavnsbusser, Vienna AirportLines, der kører mellem lufthavnen og centrum hver halve time. Buslinierne har endestation på henholdsvis Schweden-platz/Mozinplatz (rejsetid ca. 20 min.), og Südbahnhof/Westbahnhof (rejsetid 25-35 min.). Dertil kommer endnu en lufthavnsbus, der kører til Vienna Kagran/UNO City (rejsetid ca. 20 min.).

Taxa
Du har naturligvis også mulighed for at tage en taxi ind til Wien centrum. Taxiholdepladsen finder du lige uden for ankomsthallen. Afhængig af hvor mange I rejser sammen, og hvor I skal hen, kan det ofte betale sig hjemmefra at booke taxi/limousineservice.

Billeje
Endelig har du mulighed for billeje og køre selv. Hvis din ferie udelukkende skal foregår i Wien centrum, har du ikke rigtig brug for en bil. Vil du derimod gerne ud og se lidt mere af de dejlige områder omkring Wien, kan det anbefales at leje en bil.

Vi tilbyder god og billig billeje i Wien sammen med vores samarbejdspartnere - bestil din lejebil i dag, så den står klar, når du lander i Wien lufthavn.

Fordele og ulemper ved Wien lufthavn

Fordele: Wien lufthavn vægter mobilitet og fleksibilitet højt. Derfor tilbydes alle passagerer gratis Wi-Fi overalt i lufthavnen. Du vil opleve at kunne kommunikere og dele information online uanset, hvor du befinder dig i lufthavnen.

Ulemper: Wien lufthavn er 4 etager høj, og kan derfor virke uoverskuelig. Kom i god tid før afrejse, så du ikke risikerer at miste din flyafgang.

Leder du efter andet end fly til Wien?

Rejser til Wien - bestil fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i Wien.
Hoteller i Wien - find det rette hotel i Wien fx i centrum, Ringstrasse, Belvedere-området eller Hofburg.
Billeje i Wien - lej en bil, der står klar i Wien lufthan.
​Rejsetips om Wien - læs de bedste råd og tips til din Wien rejse.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Wien

Læs mere om rejser til Wien


Rejser til Wien
Storbyferie i Wien med hotel
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/oestkysten/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.