Billedet er fra Wien

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Vaskeriservice
 • Concierge
 • Mødelokaler
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Graben Hotel

Klassisk hotel i Wiens gamle bydel
Graben Hotel er et pænt hotel, som daterer sig tilbage til slutningen af det 18. århundrede. Det ligger godt i centrum af byen i et roligt antikvitetskvarter, i en sidegade til den elegante butiksgade Graben. Ret meget mere i det historiske centrum af Wien kan du altså ikke bo.

Få minutters gang fra hotellet finder du f.eks. Stephansplatz med den imponerende middelalderkirke Stephansdom, der har verdens tredjehøjeste kirketårn og gennem mere end 800 år har oplevet Wiens historie.

Graben Hotel har en lille italiensk restaurant, Trattoria Santa Stefano, der blandt andet serverer hjemmelavet pasta, frisk fisk og traditionelle pizzaer. Morgenmad serveres i morgenmadssalen Salon Altenberg.

Alle værelser er på grund af hotellets arkitektur af varierende størrelse og individuelt indrettede med møbler i oprindelig art nouveau-stil. Alle værelser har bad, hårtørrer, gratis WiFi, TV, minibar og safeboks.

Hotellet blev fra 1913 et af de foretrukne mødesteder for flere af tidens forfattere som Franz Kafka, Peter Altenberg, Franz Grillparzer og Max Brod. I dag kan du se Peter Altenbergs skrivebord på Graben Hotel.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.