Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Wien - juletur med mere...

  (Bedømt af 8 personer)
  06.11.12: Frank
  Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Julestemning i Wien
Rejsetips indsendt af:
Alezia Schelske
københavn
23. sept. 2011

Julestemning i Wien

I Wien er romantikken i højsædet. Overdådige paladser, grandiøse kirker og brostensbelagte pladser præger bybilledet. Er man i denne historiske storby op til jul, er oplevelsen ikke mindre romantisk.
Wiens Christkindlmarkt, beliggende på byens rådhusplads er et slaraffenland for barnlige sjæle, et mekka for drømmere og en oase midt i storbyen.
Julestemning i Wien

Markedet åbner midt-november og fortsætter helt til jul og her er noget for alle. Uanset om man er til kyssebænke under trækroner badet i røde julehjerter, velduftende gløgg med rigelige mængder alkohol, eller slik og godter i alle afskygninger findes det her. Christkindlmarkt skal opleves efter solnedgang, hvor der desværre også er pakket med mennesker. Her er pladsen oplyst af røde, grønne og blå lamper og drysset med guldglimmer og sølvklokker. Forvild dig ind til de mange boder og nyd duften af varm chokolade og nybagt, mens I finder lige det I ikke vidste I manglede.
Julestemning i Wien

På Christkindlmarkt kan man finde den helt rigtige og originale adventsgave, mandelgave eller værtindegave, men forvent ikke at du kan klare juleindkøbene her. Til det må man slentre ned ad Wiens mange flotte indkøbsstrøg. Prøv for eksempel Kärntner Straße, hvor I finder butikker som Swarovski, Jil Sander og mange andre i alle prisklasser. Slut af med den berømte sacher torte, på Hotel Sacher på Philharmonikerstraße. Prøv også deres Earl Grey, der varmer godt i vinterkulden og smager fantastisk. Samme te kan købes i poser på christkindlmarkt.
Julestemning i Wien

Prislejet er rimeligt og oplevelsen er i top. Mange boder sælger de samme glaskugler og julegodter, men der er rigeligt, til at det ikke betyder det store. Til gengæld får man romantik og barnelatter i et menneskemylder af godt humør. Denne oplevelse slår ikke fejl når det kommer til at sprede julestemning i selv de mest mistroiske hjerter.

Shopping
Julemarkeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.