Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Wien - juletur med mere...

  (Bedømt af 8 personer)
  06.11.12: Frank
  Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Lang weekend i Wien
Rejsetips indsendt af:
Janne
København
19. feb. 2012

Lang weekend i Wien

Man kan få en masse ud af 3-4 dage i Wien! Flyveturen er kort, 1½ time. Og det er supernemt at tage Lufthavnsbussen til endestationen, Schwedenplatz, centralt i Wien.
Pris 7 € (12 € tur/retur). Billetten kan købes ved påstigning, og turen tager ca. 20 min. Se mere på http://viennaairport.com

Gennem FDM-Travel kan du booke Adagio Aparthotel Vienna Zentrum som base for opholdet. Det ligger centralt og nydelige værelser med flotte badeværelser og lille minikøkken med alt. Det kan varmt anbefales. Bed om indkvartering ud mod Donau-kanalen.

Drop morgenmad på hotellet. Prøv i stedet de forskellige caféers wienerfrüstük. Det er både billigere og hyggeligere. Om sommeren er især terrassen foran Palmenhaus i Burggarten et dejligt sted at indtage morgenmaden. Se http://www.palmenhaus.at/ Bagefter kan du evt. besøge Schmetterlinghaus (sommerfuglehuset) http://www.schmetterlinghaus.at/ lige ved siden af caféen.

Om sommeren er der barer og spisesteder langs Donau-kanalen. Nær Urania/Radetzky Brücke er der endda en ’strandbar’ med sand og liggestole. Der er især hyggeligt om aftenen.

Vil du shoppe så er en tur op ad Mariahilfer Strasse et must.
Morgenmad i Palmenhaus
Morgenmad i Palmenhaus

Transport i Wien

Køb en 24 timers billet (ca. 5 €) til Wiens transportsystem på en U-bahn-station, i en enaviskiosk eller i automat ved visse Ringstrasse-stoppesteder. Når du bliver træt af at trave, er det rart at hoppe på en sporvogn og hvile fødderne, mens man er på ’sightseering’. Tag fx linje 1, 2, 65 eller D – eller 38, der kører helt op på Kahlenberg. Billetten er gyldig fra den stemples i inden turens påbegyndelse, og den gælder til både sporvogn, bus og U-bahn. Du kan også købe en enkeltbillet foran i sporvognen.
Østrigske vine

Østrigske vine

Und dig selv et besøg på en af byens vinbarer – fx ’Postgasse 11’( i Postgasse 11) - og smag nogle af de mange pragtfulde vine, der produceres i Østrig. Der er et fint udvalg af vine, der sælges glasvis for 3-4 €. Prøv fx et glas Rother Moscateller, som er en hvidvin! Og du kan også få lidt ost eller pølse til.
Udflugt - Bratislava

Udflugt - Bratislava

Har du været i Wien før så prøv en udflugt til Bratislava med båd. Twin City Liners catamaraner afgår fra Schwedenbrücke nær Schwenden Platz. Turen tager 1 time og 15 min. ud og 1 time og 30 min. hjem (pga. strømmen). Kaffe/te m.m. kan købes ombord. Nyd turen på Donau og se wienernes version af kolonihaven: Små fiskerhytter langs flodbredden. Når man lander i Bratislava, er der få minutters gang til den gamle bydel med hyggelige gader og masser af seværdigheder. Nyd et godt måltid med lokal øl eller vin til. www.twincityliner.com
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/stockholm/first-hotel-reisen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.