Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Storbyferie i Wien

Oplev lipizzaner-hestenes ballet på Den Spanske Rideskole, lad sacher tortens chokolade smelte på tungen og gå derefter tur i kejserfamiliens storslåede park ved Schönbrunn-slottet. Storbyferie i Wien er en klassisk og smuk oplevelse. 

Her kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i Wien. Prøv at indtaste dine rejsedatoer i søgeboksen øverst på siden og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt mange gode tilbud på storbyferie med fly og hotel i Wien.

Wien - den klassiske storbyferie

Den Spanske Rideskole i Wien

Den Spanske Rideskole i Wien

Storbyferie og hestedressur? I Wien hænger de to ting sammen, når du oplever de smukke, hvide lipizzaner-heste udfolde deres elegante trin og manøvrer under en klassisk dressuropvisning - haute école - på Den Spanske Rideskole. Rideskolen blev grundlagt helt tilbage i 1572 og afholder sine forestillinger i Vinterridehuset med stuk og lysekroner. Skolens lipizzaner-heste bliver opdrættet på Piber-stutteriet i nærheden af Graz.

 

Café Sacher Wien

Du har alle muligheder for at please din søde tand på en storbyferie i Wien. I nærheden af Den Spanske Rideskole ligger nemlig en verdensberømt attraktion blandt slikmunde: Café Sacher Wien. Her kan du smage den lækre chokoladekage Sacher Torte, der fås i adskillige varianter verden over, men på Café Sacher får du serveret den originale version. Kagen, der blev opfundet i 1832, består af to runde chokoladekager lagt sammen med abrikosmarmelade og overtrukket med chokolade. Hele herligheden serveres med flødeskum.
Schönbrunn-slottet nær Wien

Kejserlig storhed ved Schönbrunn-slottet

Godt fem kilometer fra centrum finder du Schönbrunn-slottet, der er Wiens pendant til Versailles ved Paris. Til kejserfamiliens tidligere sommer-residens hører en kæmpemæssig park med tropevæksthuse, fontæner og statuer - et dejligt sted at gå tur med den, du holder af. Indvendig er Schönbrunn-slottet en tour de force i overdådigt interiøre, hvoraf det meste er i rokoko-stil. Her får du indblik i bl.a. Franz Josefs og Napoleons private gemakker. Schönbrunn er en storslået udflugt på din storbyferie i Wien.

 

Shopping på din storbyferie i Wien

På din storbyferie i Wien kan du shoppe cd'ere, glasting, smykker, antikviteter og porcelæn - og så har du naturligvis også mulighed for at købe en sacher torte eller to med hjem til de heldige udvalgte.
4 anderledes seværdigheder i Wien:

4 anderledes seværdigheder i Wien:

  • Hundertwasser Haus, Wien. Et farvestrålende socialt boligbyggeri skabt af maleren Friedensreich Hundertwasser i 1985.
  • Freud Museum, Wien. Se hvor Sigmund Freud - psykoanalysens fader - boede og arbejdede.
  • Staatsoper, Wien. Oplev en fremragende opera i de smukkest tænkelige omgivelser på din storbyferie i Wien.
  • Sammlung Alter Musikinstrumente, Wien. Se klavererne der har tilhørt store mestre som Beethoven og Schubert. Stor samling renæssance-instrumenter.

Billeje i Wien

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du holder storbyferie i Wien. Du kan nemt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Wien

Start nu! Det er let at bestille din storbyferie i Wien

Læs mere om rejser til Wien


Rejser til Wien
Fly til Wien
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/ayia-napa-og-fig-tree-bay/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.