Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Wien - juletur med mere...

  (Bedømt af 8 personer)
  06.11.12: Frank
  Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Rejsetips af samme forfatter

Wien, byen som også leverer vin
Rejsetips indsendt af:
Brande
15. nov. 2010

Wien, byen som også leverer vin

8 vidunderlige dage i Wien. Med cafe liv, museums og slotsbesøg samt et besøg i vinmarkerne.
Indre by
Indre by

Rejseform

Vi rejste til Wien med fly fra Billund over Frankfurt til Wien. Ved ankomsten tog vi lufthavns taxa til centrum hvor vi havde lejet en stor lejlighed til 450 euro.Her skulle vores tur planlægges til de følgende dage.
Mindesmærke
Mindesmærke

Byrundtur

Søndag,vi besøgte Hofburg med en elektronisk guidet rundvisning.Vi fik fortalt om Sisi, der var gift med kejseren Frants Joseph. Vi besøgte St.Stephans dom. Den var bombet under krigen. Lidt nede af et par gader fandt vi mindesmærket for jøde udryddelsen.
Den pragtfulde park
Den pragtfulde park

Slottet Schønbrunn

Mandag, besøgte vi slottet Schønbrunn også med elektronisk guidet rundvisning. Vi kom der ud med U-bane.Man kan købe et ugekort for 150,00kr.så kan man køre både med U-bane, sporvogn og busser ubegrænset.
Gamle U-bane stationer
Gamle U-bane stationer

Mozartz Hus

Onsdag,vi kører med U-banen til Stephansdom. Vi finder Mozartz Hus og ser dette. Derefter går vi ned til Karlsplads,ser Karlskirken og de gamle U-bane pavilionner. Vi kører med U-banen til Prater-Stern og går over i Prater (tivoli). Vi spiser en let middag,besøger derefter Møbel museet Hofmobiliendepot , ganske spændende og tager derefter tilbage til lejligheden.
Vinsmagning
Vinsmagning

Besøg i vinmarker .

Torsdag, vi kørte med U-banen til Heiligenstadt,tog derefter bussen til toppen af Kalenberg. Vinmarkerne ligger nord for Wien.Vi startede 480 meter over havet på et udsigtspunkt så man havde udsigt ned over Donau.Vi gik igennem vinmarkerne mens der blev plukket vin af vinstokke,(vandrestøvler) som Romerne havde med bragt da de var på togter i det nordlige Europa.Vi nåede ned til Donau,hvorefter vi tog bussen tilbage til Heiligenstadt.Kørte med U-banen til Donauinsel, hvor vi så EU-bygningerne.
Stadtpark
Stadtpark

Bypark rundtur

Fredag,Vi kørte med U-banen til Prater-stern. Fandt sporvognen og kørte tværs gennem Wien og endte ved Vest-banhof. En oplevelse,da vi så det gamle Wien med alle dens ejendomme. Vi kørte tilbage til Stephansdom, Gik ned i Graben og fik ristede kastanjer.Derefter besøgte vi Stadtpark og så Frants Joseph Strauss.Fandt også væksthusene og beundrede dette.Denne dag nød vi solen og fandt dejlige steder hvor vi bare nød det.
Domkirken
Domkirken

Det sidste overblik over Wien

Fredag,efter at havde gået 70 km.i løbet af ugen, tog vi en afslappet dag nær og omkring vores lejlighed, købte lidt ind. Forberedte os på hjemrejsen dagen efter. En dejlig ferie i Wien havde vi haft.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/lazise/camping-piani-di-clodia-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.