Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Wien - juletur med mere...

  (Bedømt af 8 personer)
  06.11.12: Frank
  Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Rejsetips indsendt af:
Linda Juhl
Odense
25. nov. 2010

Wien i december

Julestemning på et meget højt plan i utroligt smukke omgivelser til billige penge. Har man en gang oplevet Wien i december - kommer man helt sikkert igen !!

Besøg byen hvor julestemningen ingen ende tager

Hele Wien er ugerne op til jul, romantisk og hyggeligt pyntet over alt. Hele byen er oplyst af det smukkeste julelys mens duften af pebernødder og Glühwein fra de mange gadeboder på næsten hvert et hjørne svæver i luften.

I Wien findes der et utal af julemarkeder, der alle har masser af hyggelige boder med alt fra madvarer, hjemmestrik, keramik, smykker og til det utroligt smukke og unikke glas julepynt som netop Wien er så kendt for. Alt sammen til meget overkommelige priser, og væsentligt billigere end i Danmark.

Af de mange markeder i byen ved juletid (de åber alle op omkring 1. dec), vil jeg fremhæve:
 • Spittelberg Julemarked ved MuseumsQuarter.
  Her står boderne i lange rækker i de smalle gader i området.

 • Heiligenkreuzerhof foran Karlskirken, det størte og mest kendte markede, med en utrolig hyggelig steming i området omkring den store utroligt flot udsmykkede kirke.

Når man går rundt på markederne eller i byen og suger al den skønne julestemning i sig, er det et must, at man gør det med en kop glühwein i hånden det gør oplevelsen perfekt.
Da vi var afsted sidst, boede vi i museums kvarteret - dejligt centralt og her er masser af hoteller til meget rimelige priser.

Sidst men ikke mindst skal det næves, at der er julestemning for alle aldre, vi var afsted en familie med to børn, samt bedsteforældre, og alle mand fik den hyggeligste juleoplevelse og en masse julestemning med hjem.

De varmeste anbefalinger herfra !
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.