Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet
 • Wien - Oplevelser i flere genrer

  (Bedømt af 3 personer)
  11.05.12: Vibeke Green
  Sacher Torte er et must når man er i Wien - serveres stort set alle steder, men prøv den på Hotel Sacher, det smager pragtfuldt, men det er svært at komme igennem hele stykket :-)

  Den Spanske Rideskole må man ikke snyde sig selv for, men vælg morgentræningen der giver et meget større indblik i arbejdet end selve opvisningen - der er dog stadig uniformer og velpudsede heste selvom det kaldes træning

  Staats Oper - kan man lide opera er det fantastisk at opleve det i denne bygning - en stor del af oplevelsen er også alle de fint påklædte tilhørere - det kan virkelig anbefales
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Rejsetips af samme forfatter

Wien - juletur med mere...
Rejsetips indsendt af:
Frederiksberg
6. nov. 2012

Wien - juletur med mere...

Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
Gader og butikker er dekoreret og de mange forskellige julemarkeder fortryller både gamle og unge.

Wien byder således på ikke færre end 6 store pladser, hvor der bliver holdt julemarked - det ene hyggeligere end det andet.

For en oversigt over de enkelte markeder. Se evt. link: http://www.christkindlmaerkte.at/wien.html

Selv syntes vi bedst om julemarkedet på Maria Theresien-Platz. Her fandt vi efter vores mening de flotteste boder med et varieret udvalg af juleartikler i god kvalitet; både hvad angik pynt ligeså vel som kulinariske delikatesser. Derudover er det knapt så ”crowded” som pladsen (byens største) foran byens rådhus, som ellers også er flot belyst i sig selv. Markedet foran slottet Schönbrunn er også et besøg værd (selv om der er et stykke vej derud), men brug hellere mere tid i slottets have end på boderne på gårdspladsen – det er en større oplevelse, ifølge vores mening. Glühwein’en smagte i øvrigt lige godt alle steder.
Spis godt i Wien:

Spis godt i Wien:

Vi spiste godt uanset, hvor vi endte henne som bl.a. på Salm Braü, som er god på det traditionelle østrigske køkken. Stedet er velbesøgt, så pladsreservation er en god ide. Deres eget hjemmebrygget øl smager fantastisk.

Se evt. link: http://www.salmbraeu.com/

Om dagen spiste vi flere gange på en italiensk fast-food-kæde, som ligger flere steder i byen. Kæden hedder Vapiano og byder på virkelig gode pizza’er, pastaretter og lækre salater, som alt sammen laves frisk fra bunden, mens du venter. Ved ankomst til stedet får man udleveret en form for kreditkort, som fungerer som betalingsmiddel ved de forskellige diske (hvor man bestiller og henter sin mad). Man sidder typisk ved højborde og spiser sin mad. Her sidder man tæt op af restaurantens øvrige gæster, men stemning synes alligevel særdeles afslappet og hyggelig.

Se evt. link: http://www.vapiano.at/

Hoteller i Wien:

Ligesom i de fleste større byer, som i november og december byder på den julemarkeds-stemning, vil jeg anbefale at bestille hotellet i god tid. Selv om det er nemt at komme rundt i Wien med både sporvogn og metro, kan det det anbefales at bo indenfor ringvejen af centrum. Herfra når man nemt alt i gå-afstand, og det er her indenfor, at man virkelig også har gjort noget ud af at dekorere byen frem i mod jul.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.