Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Wien

 • Wien - juletur med mere...

  (Bedømt af 8 personer)
  06.11.12: Frank
  Både Tyskland og Østrig kan bare noget særligt op til jul. Efter at have besøgt både Hamburg og Berlin for julemarkederne der, gik turen for min kæreste og jeg sidste år til Wien for den gode julestemning - og i stemning det kom vi; Wien er nemlig både romantisk og idyllisk.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Wien

  Vinderrejsetip Oktober 2012
  (Bedømt af 133 personer)
  Wien er en dejlig by og er et "must" at besøge for alle storbyelskere. Hele centrum "Inner stadt" og Slottet Schönbrunn er på UNESCOs verdensarvsliste og byen bare oser af historie.
  Se hele rejsetippet
 • Wien for veninder

  (Bedømt af 10 personer)
  Fire rejseveninder drog sidst i april mod endnu en europæisk hovedstad, Wien. Byen lå badet i sol for vores fødder og viste sig fra sin bedste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Wien

Rejsetips indsendt af:
Henrik
København
10. maj 2012

Wien - ren nydelse

I Wien er der masser at se på. Stil bilen i et P-hus og nyd Wien på gåben, det er i øvrigt vigtigt at indløse P-billet da bilen ellers bliver trukket væk.
Wien er en by man nemt kan overskue at gå igennem på 1 dag. Parker evt. Mozart parken og tag en runde der og nyd alle henvisningerne til musikere og filosoffer. Gå derfra til domkirken, det er gratis at komme derind, men hvis man vil helt til alters koster det. Den gratis oplevelse er dog helt fin. Gå derfra videre af de små smalle gader, husk at se op da der er mange smukke huse, og følg evt. alle hestevognene da de med stor sandsynlighed vil føre dig til slotspladsen, det kongelige bibliotek eller den Spanske rideskole. Parkanlægget omkring biblioteket og slottet anvendes til mange spændende alternative formål og man kan være heldig at ramme ind i noget der interesserer. ellers er parken i sig selv et besøg værd, det er smukt og velholdt. Det er et fantastisk scenarie og der åbner sig hele tiden nye veje og "åbninger" til spændende steder. Wien er en smuk by og i den grad et besøg værd. Flybilletterne kan købes til fornuftig pris, alternativt kan man køre dertil, hvis man alligevel er på vej til fx ungarn.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Wien

Hoteller i Wien
Rejser til Wien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.