Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Om FDM travel

Individuelle drømmerejser til nære og fjerne rejsemål

Vi er specialister i at arrangere din ferie, så den opfylder lige dét, du drømmer om. Du kan booke alle årets ferier her hos os – vi sammensætter din rejse helt som du vil have den, uanset om du drømmer om at nyde et par fridage i Nordtyskland eller om den store oplevelsestur i Australien, USA eller Østen.

Hos os bliver du aldrig begrænset af en bestemt afrejsedag eller ferielængde, da vi booker fly & hotel, fly, hoteller, ferieboliger og billeje i hele verden lige på de tidspunkter og antal dage, du har brug for.

Du vælger selv, om du vil have en af vores specialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den selv på www.fdm-travel.dk

Sikkert af sted på din rejse

Når du bestiller både transport og ophold hos os, er du beskyttet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Du er dermed langt bedre stillet ved at handle samlet hos os, end hvis du selv sammensætter din rejse fra forskellige leverandører. Vi rådgiver dig også om rejseforsikring, så du har den nødvendige dækning, hvis uheldet er ude.

FDM travel er 100% dansk ejet af Danmarks største forbrugerorganisation Forenede Danske Motorejere (FDM), og du kan booke din ferie hos os uanset, om du er medlem af FDM eller ikke.
FDM travel er et aktieselskab 100% ejet af foreningen Forenede Danske Motorejere beliggende på Firskovvej 32, 2800 Kgs. Lyngby.
FDM travel blev etableret 1. juni 1950 og har CVR nummer 26 19 42 10 

FDM travels samfundsansvar

FDM travel er en del af FDM koncernen og dermed en del af koncernens CSR-indsatser. FDM koncernen har valgt at fokusere på CSR-indsatser, der læner sig op ad vores kernekompetence. Det er her vi kan gøre den største samfundsmæssige indsats. Vores CSR er inddelt i tre kategorier: samfund, klima/miljø og menneskerettigheder/medarbejdere. Læs mere på fdm.dk/csr
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.