Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oman

 • Forkæl dig selv til små penge

  (Bedømt af 3 personer)
  13.06.11: Kerstin Ahlmér
  Jeg besøgte Oman i februar - et skønt land. I stedet for at bruge hotellets meget dyre massage, spurgte jeg mig omkring og fandt en dejlig "skønhedsklinik" - Red Rose Health Club.
  Se hele rejsetippet
 • Oman - En ferie værd

  (Bedømt af 3 personer)
  16.08.09: Klaus Svendsen
  Vil du se noget specielt er Oman lige stedet. Flinke mennesker, meget varmt og masser af seværdigheder.
  Læs hele rejsetippet
kongens tegn..
Rejsetips indsendt af:
mette lund jensen
Muscat
16. marts 2009

Min sidste rejse med min mor

Min mor og jeg drog afsted til Oman en forårsdag. Vi skulle ud på endnu en af vores utallige rejer sammen. Vores motto er og var: at rejse er at leve...
Mor og jeg i Muskeen i Muscat.
Mor og jeg i Muskeen i Muscat.

To danske kvinder til et spændende muslimsk land.

Min mor og jeg drog afsted en forårsdag. Vi skulle ud på endnu en af vores utallige rejer sammen.
Min mor havde en tidliger arbejdskollega som var flyttet til Muscat i Oman. Og hvornår ellers ville vi tage derned, hvis vi ikke kendte nogen i forvejen der?

Vi blev mødt med en varme, fuldstændig ubeskrivende varme. Men det kan ikke blive varmt nok for os to danskere, så det passede os fint....

Vi blev hentet i lufthavnen og vi kørte hjem til deres hus. Et kæmpe hus, med marmor og 3 sale og en grøn have.... Vi fandt senere ud af, at selv om hende vi kendte gik hjemme, var det stadig normalt at der både var gardner og husholdeske. Der skulle være arbejde til alle.

Vi tog på shopping en aften i et center, hvor elevatorenene var delt op til mænd og til kvinder. Kvinderne gik 2 meter fra manden og slæbte på deres vare. Ret så tanke vækkende at opleve, men utroligt spændende at lægge mærke til de forskelligheder vores kulture har.

Vi var ude og bade en enkel gang ved stranden, men der fandt vi hurtigt ud af, at vi var nærmest en turist attraktion. Så vi lavede en aftale med et af hotellerne men pool at vi kunne benytte os af den.

Vi kørte uden for byen en dag og så de flotte bjerge og huse. En tør, men skøn natur.

Dette var min sidste rejse med min mor inden hun døde af lungekræft sidste år. Jeg har tænkt mig at vidrebringe hendes mål her i livet og det er at rejse og rejse. Hendes mål var også at se de 7 verdens vidundere, men hun fik kun set 3 af dem, så vidt jeg husker. Men min mor var oppe på omkring 45 lande, hun havde rejst i, så jeg har et stykke endnu, for jeg er kun oppe på 23 lande.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.