Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oman

 • Forkæl dig selv til små penge

  (Bedømt af 3 personer)
  13.06.11: Kerstin Ahlmér
  Jeg besøgte Oman i februar - et skønt land. I stedet for at bruge hotellets meget dyre massage, spurgte jeg mig omkring og fandt en dejlig "skønhedsklinik" - Red Rose Health Club.
  Se hele rejsetippet
 • Min sidste rejse med min mor

  (Bedømt af 3 personer)
  16.03.09: mette lund jensen
  Min mor og jeg drog afsted til Oman en forårsdag. Vi skulle ud på endnu en af vores utallige rejer sammen. Vores motto er og var: at rejse er at leve...
  Læs hele rejsetippet
Souken - her handles der!
Rejsetips indsendt af:
Klaus Svendsen
Ribe
16. aug. 2009

Oman - En ferie værd

Vil du se noget specielt er Oman lige stedet. Flinke mennesker, meget varmt og masser af seværdigheder.
Et af de utallige fort
Et af de utallige fort

Oman - på 10 dage.

Da vi flyttede til Kuwait fik vi lejlighed til at holde ferie i Oman, hvilket til dato har været en af vores bedste ferier. Her er menneskerne utrolig flinke og imødekomne, vejret perfekt, hvis man da er til rigtig varme. Seværdighederne står i kø for at blive vist frem og der er noget for alle aldre.

Vi boede på et Resort nord for Muscat hvor der var alle de faciliteter man kunne ønske sig. God service og dejligt mad. Dagene gik med Delfintur, se et par af de rigtige mange fort der er i Oman + selvfølge en tur i souken hvor der handles alt hvad hjerten begærer og ikke begærer. Her gør man både gode og mindre gode handler, men det bedste er, at ikke ingen af de handlende presser eller tvinger dig til at købe.

Der er stadig mange steder vi ikke fik set bla. Nizwa hvor der er meget historie og mange velholdte fæstningsværker og skilpadde stranden, men det er godt at have noget tilgode.
En lille rejse tip: Køb øl og vin i lufthavnen inden du forlader den. Man må gerne drikke i Oman, men det er svært at finden et sted at købe det, medminre man går ind på et hotel og så er prisen noget højere.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sikkerhedskopi-af-rejsedokumenter.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.