Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Afrika

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 110 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Senegal Blues

  (Bedømt af 20 personer)
  Senegal i Vestafrika er en blandet landhandel. Spring Dakar og Saint Louis over og tag direkte til en af de gode strande i Casamance-provinsen sydpå - hvis der da ikke er udbrudt borgerkrig.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Anna Katrine Rasmussen
Kolding
12. marts 2010

På cykel til Bukina faso

Drop de varme og stenhårde turistbusser og grib cyklen:D ellers kør vha. lokal transport og oplev en køretur med geder påskødet og masser grinende, syngenede og samtaleglade mennesker..!

Drop de svedige og kedelige turistbusser til fordel for en forfriskende og spændende cykeltur over grænsen til Bukina Faso. 2 dollars, masser vand og ca. 25km senere holder man i Ouagadougou (B.K's hovedstad), der bestemt er en endags cykeltur værd! Derudover kan chiefs krokodillefarms historie om dyrene som værende GHanas beskyttende forfædrene, og det at sidde på en enorm krokodille også anbefales..
Hvad angår transport til Bolgatanga (overnatningsområde) kan den foretages med lokale busser (tro tros) der for det første har blødere sæder og er mere temperaturvenlige.. Derudover er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan proppes ind i en bus:D Geder, motorcykler, madrasser, høns you name it... ! Alt imens livsglade mennesker snakker løs og fast.. ! En rejser fra Accra til bukina faso vha. kumasi, tamela, Mole national park, Bolgatanga (bukina Faso), cape coast Accra. kan foretages på ca. 2 uger i roligt med ikke pensionisttempo..
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york-gaa-i-filmstjernernes-fodspor-udflugt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.