Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

På havet

Dagene ombord på skibet er jeres! Slap af på dækket med en god bog, das i solen, hør jeres yndlingsmusik fremført af nogle af de mange professionelle musikere, se et show i teatersalen, gå en tur på kasino, se stand-up comedy, spis en skøn middag eller noget helt andet.
Sol og vand

Sol og vand

En dag på havet byder på et væld af muligheder, så I må endelig ikke tro, at I kommer til at kede jer på jeres krydstogt. Uanset om solen skinner eller ej, er der naturligvis swimmingpools og boblebade. Der er masser af loungestole på dækket, og I kan altid finde en plads.
Mad og massage

Mad og massage

Måske har I lyst til at forkæle jer selv lidt. Det kan I fx gøre i skibets store spaafdeling, hvor I kan få massage, ansigtsbehandlinger, mani- og pedicure. I kan også gå på kulinarisk opdagelse ombord og fx spise morgenmad i hovedrestauranten, frokost på dækket og middag i en af specialrestauranterne.
Underholdning og spil

Underholdning og spil

Det er helt i orden at slække en smule på formerne, når I er på krydstogt. Der er nemlig masser af muligheder for at deltage i spas og spil ombord. De fleste dage er der quizzer, danseundervisning, konkurrencer og spil. Og hvis I hellere vil underholdes af andre, så læn jer tilbage og nyd de mange optrædener ombord.
 
Kom i form

Kom i form

Hvis I er anderledes aktive og ofte kommer for lidt i motionscenteret til hverdag, så gå en tur i det store fitnesscenter ombord, som har alle tænkelige faciliteter. I kan også tilmelde jer holdundervisning i fx spinning og yoga. Så er I også klar til at nyde middagen om aftenen med god samvittighed.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kimberley/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.