Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Colon

I mange år lå Panama i skyggen af Costa Rica, der kender alt til fordelene ved turismeindustrien. Ikke blot Noriega-årene har været turbulente. Her var spanske conquistadorer og kolonister, pirater og guldminearbejdere, eventyrere og lykkejægere, ingeniører, handelsfolk og masseimmigration fra lande så tæt på som Jamaica og så langt væk fra som Kina.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Portobelo

Portobelo er ved f&oslash;rste &oslash;jekast en beskeden kystlandsby med tr&aelig;huse og var en af Spaniens rigeste og livligste havnebyer fra midten af det 16. til begyndelsen af det 18. &aring;rhundrede. Landsbyen ligger klemt inde mellem t&aelig;t jungle og det turkisbl&aring; Caribiske Hav.<br /> <br /> Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men det var herfra, at spanierne udskibede al det s&oslash;lv og guld, de havde plyndret i hele Sydamerika. Omkring Portobelo ligger velbevarede f&aelig;stninger, som er pragtfulde eksempler p&aring; milit&aelig;rarkitektur fra det 17. og 18. &aring;rhundrede. Ruinerne blev sammen med fortet San Lorenzo udn&aelig;vnt af UNESCO til Verdenskulturarv i 1980.
Gatún-søen og dæmningen

Gatún-søen og dæmningen

Tæt ved Portobelo kan I besøge de imponerende sluser ved Gatún og dæmningen af samme navn. Desuden kan I se sluserne ved Gatún fra landsiden og lære om Panamakanalens opståen og sluserne på besøgscenteret ved Gatún.

Havn

Krydstogterne benytter to forskellige havne, Colon 2000 og Cristobal Pier. Som navnet antyder, blev Colon 2000 bygget ved årtusindskiftet for at lokke rederierne til at sejle til Colon. Cristobal Pier ligger ca. 4,5 km fra Colon 2000.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/brasilien/ilhabela/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.