Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Peru

Rejsetips af samme forfatter

  • Kreta - med en baby

    (Bedømt af 5 personer)
    24.06.10: Morten Østergaard
    Mange siger at det er svært at rejse med en baby, men det behøver det slet ikke at være. Vi tog til Kreta, da vores datter var knap 3 måneder gammel og det blev en skøn ferie for os alle tre.
    Se hele rejsetippet
En anden side af Peru
Rejsetips indsendt af:
Morten Østergaard
København
30. april 2009

En anden side af Peru

Machu Picchu, Culca Canyon, Cusco, Cordillera Blanca. Grundene er mange, når man laver en liste over hvorfor man skal tage til Peru. Det er dog de små perler, som man virkeligt husker, når man kommer hjem.
Turisme i Peru

Turisme i Peru

Perus voksende turistindustri er skyld i at mange berømte og smukke attraktioner bliver overstrømmet af turister. Og selvom Machu Picchu er en fantastisk oplevelse er Peru meget mere end Inka ruiner.

Den lille by Huaraz

Min kone og jeg ankom til den lille by Huaraz sidst på eftermiddagen. Huaraz ligger i det nordlige Peru og er udgangspunktet for vandreture i Cordillera Blanca bjergene. Grundet byens høje beliggenhed, 3052 meter over havets overflade, brugte vi de første dage på at vende os til højden. I disse dage lærte vi byen at kende.

Huaraz er opdelt i to sektioner. I bymidten er der flotte hoteller, butikker og pladser… der er også en vrimmel af turister. Udenfor selve centrum – og her snakker vi 20 minutters gang – bor den lokale befolkning i hvad der, med danske øjne, må betegnes som slum. Der er grusveje med huller i, faldefærdige huse og børn der leger på gaderne sammen med vilde hunde. Om aftenen sidder familier på fortovene og laver mad sammen. De fleste danskere, ville ikke føle sig trygge i et sådant kvarter – men det kan de sagtens være alligevel.

Hovedindustrien i Huaraz er netop turisme og man slår ikke hånden af den, der fordrer en. Min kone og jeg boede i udkanten af byen og da vi om aftenen skulle finde tilbage til vores hotel, kunne vi ikke finde det. Det var mørkt og vi var omgivet at smalle gader, ruiner og fremmede, fattige mennesker. Der gik dog ikke mange sekunder, før de første tilbød deres hjælp og snart havde vi fundet tilbage igen.

Huaraz er en af Perus små perler - hvis ellers man ved hvor man skal gå hen. Ved at bo 20 minutter fra centrum vil du få en autentisk oplevelse, der byder på en helt speciel bydel befolket af venlige og interessante mennesker. Vi havde et fint lille dobbeltværelse (kostede ca. 40 kr.) og kvinden, der kørte stedet, bød os flere gange til at spise med familien. Dette er det rigtige Peru.

Seværdigheder
Bjergbyer, Vandreture

Kommentarer til rejsetips om Peru

paa vej til Machu Picchu

17/07 2009 Kate Olsen
jeg er i Peru nu 16.7.09 i Trujillo og skal forbi Moyabamba, saa videre til Cusco, Machu Picchu, saa jeg glaeder mig til at det som der er beskrevet, det lyder rigtig godt tak for kommetaren
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.