Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Lima

Perus hovedstad, Lima, har været en smeltedigel af kulturer i århundreder: en spansk højborg i inkaernes Sydamerika. Lima er et virvar af renæssancearkitektur, præspanske ruiner og museer fyldt med præcolumbianske genstande. I Peru, og i særdeleshed i Lima, blandes indianske kulturer fra Andesbjergene med spanske erobrere og en stor kinesisk befolkning fra indvandringsbølgen i midten af det 19. århundrede.

Største seværdigheder

Perus hovedstad, Lima

Sørg for at besøge bydelen i den 117. blok, som er på UNESCO’s liste over Verdenskulturarv. Den 117. blok er tegnet af conquistadoren Pizarro. Start ved den imponerende Plaza Mayor med Limas katedral, ærkebiskoppens palads, rådhuset og regeringspaladset. Pizarro døde i 1541 og er begravet i et sidekapel i katedralen.

San Francisco-klosteret

En af de absolutte arkitektoniske perler i Lima er San Francisco-klosteret fra det 17. århundrede. Det ligger et par blokke fra Plaza Mayor på hjørnet af Jr. Ancash og Jr. Lampa. Klostret har en rolig gårdhave og et bibliotek med 25.000 bøger. I katakomberne under kirken ligger knogler fra 70.000 mennesker sorteret efter kropsdel - kranier, lårben osv.

Miraflores

Miraflores er et af de flotteste boligområder i Lima, ja i hele Peru. Her er masser af butikker og restauranter, og så er det let at komme rundt i Miraflores til fods.

Museet for peruviansk guld

Museet for peruviansk guld ligger i kvarteret Monterricco. Den private samling har guldgenstande fra præcolumbiansk tid til de seneste århundreder. Samlingen inkluderer smykker, begravelsesmasker, offerknive, sværd og statuer fundet under udgravninger i Peru.

Havn

Havn
Havnen i Callao ligger ca. 10-12 km fra Limas centrum. Afhængig af trafikken tager køreturen til Lima 30-45 minutter.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/krydstogt/rederier/royal-caribbean/navigator-of-the-seas/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.