Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Pisco

San Martin er porten til den fredelige koloniby Pisco og den frugtbare, kystnære dal af samme navn. For tusinder af år siden stortrivedes de præcolumbianske samfund i ådale som denne. Ved at benytte avancerede vandingssystemer fik de forvandlet den barske kystørken til produktiv landbrugsjord, som de lokale bønder nyder godt af i dag.

Største seværdigheder

Islas Ballestas

Naturreservatet Islas Ballestas består af en lille øgruppe, der ofte kaldes Perus Galapagos. Her kan I sejle rundt mellem de forrevne kyster, imens I kigger på søløver i deres naturlige omgivelser.

Tambo Colorado

Tambo Colorado er en tidligere inkaby, som består af en række bygninger omkring en central plads. Bygningerne og pladsen er så velbevarede, at besøgende stadig kan skimte de originale malerier i gul og rød.

Paracas National Reserve

Paracas National Reserve er Perus ældste nationalpark og tjener som tilflugtssted for en bred vifte af havdyr og fugle. Her kan I bl.a. spotte søløver, pingviner, hvaler, delfiner og en lang række havfugle, hvis I er heldige.

Pisco-dalen

Tag ind i hjertet af Pisco-dalen og besøge en bodega eller to og lær om produktionen af den peruvianske brandy, Pisco. Pisco bruges ud over at blive drukket som cognac til at lave cocktailen Pisco Sour. Den består af 4,5 cl Pisco, 3 cl citronsaft, 2 cl sirup og 1 æggehvide. Det hele rystes grundigt i en cocktailshaker med isterninger og serveres i et glas med et par dråber bitter på toppen.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i Piscos moderne havn, San Martin, som ligger ca. 40 min. kørsel fra Piscos centrum.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/kaprun/kitzsteinhorn-et-fantastisk-udflugtsmaal.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.