Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Pinsen 2017

Pinseferie

Hvad med at bruge den ekstra fridag, som pinsen giver, til at komme lidt væk. En kør-selv-ferie til Tyskland, en forlænget weekend i en storby eller lidt sol og varme sydpå? Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne på vej. 

Indtast dine rejsedatoer og din feriedestination i søgeboksen og få vist de mange muligheder. Vi er specialist er i korte ferier som pinseferien.

Ta' til storbyen i pinseferien

Storbyerne lokker også når man skal holde pinseferie. Prøv en af de populære storbyer som London, Paris, Rom eller Prag, der byder på flot sightseeing, god mad og super shopping.

De andre storbyer i Europa har dog også masser at byde på. Lyt til fado-sange i Lissabon mens du drikker et glas portvin, prøv et kurbad i Budapest eller spis dig mæt i tapas inden du skal se en fodboldkamp i Barcelona.

Nyd fx den smukke natur i Tyskland i pinesferien
Kør selv-ferie i pinsen
Tyskland ligger lige på den anden side af grænsen og er derfor perfekt til en lille kør selv-ferie i pinsen. I Schleswig-Holsten kan du spise friskfangede nordsørejer på havnen i Husum eller du kan gå i dybden med hansestædernes historie i Lübeck. Rejser du til Harzen i pinseferien venter der dig flot natur og imponerende bindingsværkshuse. Du kan også invitere familien med til et af de mange fede badelande i Nordtyskland. 


Pinsen indbyder til solferie
Hvis du har mulighed for at lægge et par feriedage oveni pinsen, kan du tage en hel uge ned til sydens sol. Brug pinseferien til at få lidt sol på kroppen, inden sommeren starter herhjemme.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.