Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Krakow

Læs mere om rejser til Krakow

Rejsetips af samme forfatter

 Cuttbus, vores første overnatning
Rejsetips indsendt af:
Aalborg
5. april 2012

Cuttbus, vores første overnatning

I påsken 2012 kørte vi til Polen, nærmere bestemt Krakow. Vi kørte over Cuttbus i Tyskland, hvor vi overnattede på Altstadthotel "Am Theater". Det passede fint at overnatte der, og vi havde tid til at gå lidt rundt i byen og spise aftensmad.
En hyggelig by, der stadig er slidt, men der bliver renoveret på liv og lyst. Vi vil meget gerne anbefale Altstadthotel "Am Theater" det er et rigtig hyggeligt statsligt hotel. Flotte røde tæpper overalt. Vi fik et hjørneværelse med udsigt over byen. Morgenmaden og værtsfolkene er perfekte.
Pyha, det var alt for meget.
Pyha, det var alt for meget.

Turen mod Krakow

Den sidste del af køreturen mod Krakow, var specielt. Da vi passerede grænsen, var det som at køre på veje i Indien. Der skulle nogle gode støddæmper til. Det hoppede og dansende de næste ca. 50 km og vi tænkte der er godt nok lang vej til Krakow, men vejene ændrende sig lige så pludseligt til jævne rolige veje igen og vi var glade. På veje holdte vi ind for at spise frokost, det var kæmpe portioner.
Vejen fra Cuttbus og de første 200 km er meget fattigt, husene er mange steder ruiner. Der er mange nåle og birketræer.
Vi kørte om Opala, som guide bøgerne anbefalet, det var ingen succes.
Smukke bygninger i Krakow
Smukke bygninger i Krakow

Krakow

Det er en smuk by og det er meget billigt at være her. Vi spiste tre retter mad, øl og kaffe, for to personer gav vi 130 kr, man spiser godt og der er mange restauranter, der er nok at vælge imellem. Byen er velholdt, en hyggelig by der er let at overse
Auswitch koncentrationslejr

Auswitch koncentrationslejr

Den er absolut værd at se. Jeg har før været på besøg i en koncentrationslejr, men den her slår alt. Der er guidet ture fra byen og de fleste hoteller kan hjælpe med at guidet tur. Det er helt sikkert værd at tage på en guidet tur, den tager ca. 6-7 timer, og stilheden er markant efter sådan en tur.
Auswitch
Auswitch

Bjergenea
Bjergenea

Det sydlige af Polen,-

Tatrabjergene. Morskie oko er et besøg værd. Det er en god vandretur. 10 km op og 10 km ned, man kan også køre de 8 km op med hestevogn. Restauranten ved søen er både billig og god. Man kan køre op til søen fra Zakopane og fra Norw Targ . Pas på ikke at køre forkert fra Zakopane, der kommer politi og vil have afgift for at køre i en nationalpark, vi så ikke at der var skilte for nationalpark. Vejen fra Morskie oko til Norw Targ er meget smuk, og der er mange små butikker ved vejen der sælger oste og fåreskin
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Krakow

Hoteller i Kraków
Rejser til Krakow
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/californien/forberedelse-til-den-klassiske-road-trip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.