Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Polen

Fly til Krakow

Her kan du bestille din flybillet til Krakow. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Krakow.

Med tog

Hvis du vælger at tage toget til Krakow centrum, kan du nyde godt af en hurtig og miljøvenlig transportform. Toget kører dig nemlig direkte til Krakows hovedbanegård på bare 16 minutter. Du finder lufthavnens togstation ca. 200 m fra terminal 1. Der går i øvrigt en gratis bus fra lufthavnens station, der kører dig direkte til check-in, så du ikke behøver at slæbe på al din bagage.
Læs mere om tog til Krakow

Med bus

Du kan naturligvis også vælge at tage en bus til Krakows centrum. Det er primært to busser, nr. 208 og 292, der kører til centrum. Der er også en natbus, nr. 902, der ligeledes kører dig til centrum. Du skal regne med en transport tid på ca. 30 min til Krakows bymidte. Du finder busstoppene ved terminal 1 og terminal 2.
Læs mere om bus til Krakow

Med taxi

Det er selvfølgelig den dyreste transportform, men en taxi til Krakows centrum, er til gengæld nem og hurtig. Du kan altid få en taxi, når du ankommer til Krakows lufthavn. Gå blot ud foran terminal 1, hvor de holder parkeret døgnet rundt og parat til at køre dig til dit hotel i Krakow.
Læs mere om taxi til centrum af Krakow

Med udlejningsbil

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Krakow. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Krakow

Kort om Krakow

Kort om Krakow
Det siges, at Polens sjæl er at finde i Krakow. Byen er landets tredjestørste, men betragtes af mange som Polens kulturelle hovedstad. Her i den sydlige ende af landet, hvor omtrent en million har bosat sig, er det som om historien er mejslet ind i hver eneste mursten. Krakow overlevede nemlig mange af 2. verdenskrigs bombardementerne, og du kan derfor opleve velbevaret og smukke arkitektoniske værker overalt i byen. I Krakows hjerte ligger Rynek Glowny, som er en af de største og smukkeste middelalderpladser i Europa. Krakow er i øvrigt delt i to af floden Vistula, hvilket giver byen en romantisk stemning. Ønsker du at opleve et rigt natteliv, er særligt det jødiske kvarter populært, hvor du finder du et utal af gode restauranter og barer. Krakow er i sandhed et must.
Læs mere om Krakow
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/miniferie/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.