Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Polen

Fly til Warszawa

Her kan du bestille dit fly til Warszawa i Polen. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Warszawa.

Warszawa lufthavn – Warsaw Chopin Airport

Efter din flyrejse til Polens hovedstad, Warszawa, ankommer du til en flot lufthavn, Warsaw Chopin Airport, der ligger ca. 10 km sydvest fra byens centrum.

Transport til og fra Tallinns lufthavn
Hvis du har behov for transport til Warszawas centrum, når du lander med dit fly fra Danmark, har du en række muligheder.

Med bus

Der afgår flere busser til Warszawas centrum fra lufthavnen. I dagtimerne kan du fx tage bus nr. 175 eller 188, som begge kører dig til byens midte. Om natten kan du tage N32, som også kører dig til centrum. Du finder lufthavnens nye flotte busterminal udenfor ankomstterminalen.

Med taxi
Der er ikke ret langt til Warszawas centrum fra lufthavnen. Men selvom en taxitur er nem og hurtig, koster den naturligvis lidt mere end bussen. Taxierne holder foran ankomsthallen og kan prajes alle døgnets 24 timer.
Læs mere om taxi til Warszawa

Find de billige fly til Warszawa

Find de billige fly til Warszawa
Normalt finder du de billige fly til Warszawa, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Warszawa på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Warszawa i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Warszawa.

Prisen på fly til Warszawa er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Warszawa i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Warszawa hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Warszawa

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Warszawa fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Warszawa uden mellemlandinger.

Kort om Warszawa

Kort om Warszawa
Warszawa er Polens hovedstad. Byen er temmelig stor og har ca. 1,8 millioner indbyggere. Den ligger ved floden Wista og har utroligt mange smukke og romantiske områder. Særligt den gamle bydel, Stare Miasto, er et besøg værd. Bygningerne her er utrolig flotte og er da også kommet på UNESCOs kulturarvsliste.

Grunden til at polakkerne er særligt stolte af den gamle bydel, er at over 85% af Warszawa blev totalt ødelagt under 2. verdenskrig. De få gamle bygninger der stod tilbage efter bombardementerne, har man således brugt mange ressourcer på at restorere. Warszawa har også en række smukke paladser, der stammer helt tilbage fra 1700-tallet, en stor domkirke samt et kongeslot. Byen er moderne og du finder således enhver form for highstreet butik eller amerikansk kædebutik i Warszawa. Det polske køkken er også herligt. Kommer du i foråret, kan du nyde godt af ”asparges-festivallen”, hvor kæmpemæssige friske asparges serveres i alle afskygninger på de fleste lokale restauranter. Du må ikke gå glip af Warszawa.
Læs mere om Warszawa
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/letland/riga/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.