Billedet er fra Warszawa

Fakta

  • Hund
    Hund
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

Læs mere om

Royal Route Residence

Dejligt lejlighedskompleks i Warszawas centrum
På Royal Route Residence får I komfortable og moderne lejligheder og en god beliggenhed på indkøbsgade Nowy Swiat, i centrum af Warsawa. Her bor I også tæt på nattelivet på Foksal-street, den gamle bydel og hyggelige barer og pubber.

Lejlighederne er godt indrettede og varierer i størrelse fra 24-91 m2.alle har badeværelse (dusch eller bad), satellit TV, CD-afspiller, Internetforbindelse (mod betaling) og lille køkken. Lagener, håndklæder og rengøring ved afrejse er inkluderet.
Receptionen er åben på hverdage fra kl. 09.00 til kl. 20:00, i weekenden til 17.00.
Lejlighederne ligger i centrum, på første eller anden sal i samme bygning som receptionen. Der er ikke elevator i bygningen,

Ved ankomst skal I betale et depositum enten kontant eller med kreditkort. Dette depositum dækker eventuelle skader eller tab under opholdet, og det vil blive returneret ved afrejse.

I tilfælde af ankomst udenfor receptionens åbningstid eller i en weekend, benyt da venligst nød-telefonnummeret (står på jeres voucher) før afrejsen, for at aftale hvor nøglerne til lejligheden kan afhentes

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.