Billedet er fra Warszawa

Fakta

  • Hund
    Hund
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Royal Route Residence

Dejligt 3-stjernet lejlighedskompleks i Warszawas centrum
På Royal Route Residence får I komfortable og moderne lejligheder og en god beliggenhed på indkøbsgade Nowy Swiat, i centrum af Warsawa. Her bor I også tæt på nattelivet på Foksal-street, den gamle bydel og hyggelige barer og pubber.

Lejlighederne er godt indrettede og varierer i størrelse fra 24-91 m2.alle har badeværelse (dusch eller bad), satellit TV, CD-afspiller, Internetforbindelse (mod betaling) og lille køkken. Lagener, håndklæder og rengøring ved afrejse er inkluderet.
Receptionen er åben på hverdage fra kl. 09.00 til kl. 20:00, i weekenden til 17.00.
Lejlighederne ligger i centrum, på første eller anden sal i samme bygning som receptionen. Der er ikke elevator i bygningen,

Ved ankomst skal I betale et depositum på 50 euro pr. person (min. 150 euro pr. lejlighed) enten kontant eller med kreditkort. Dette depositum dækker eventuelle skader eller tab under opholdet, og det vil blive returneret ved afrejse.

I tilfælde af ankomst udenfor receptionens åbningstid eller i en weekend, benyt da venligst nød-telefonnummeret (står på jeres voucher) før afrejsen, for at aftale hvor nøglerne til lejligheden kan afhentes.

Denne side er udskrevet d. 28. februar 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.