Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Portugal

 • Madeira i Portugal

  (Bedømt af 4 personer)
  05.11.15: Hr. Jensen
  Oplevelsen ved at besøge Madeira som ligger vest for Nordafrika var noget af en oplvelse. Øen's sydside er yderst turistpræet, men man får alligevel fornemmelsen af din lokale kultur der er overalt i byen og området.
  Se hele rejsetippet
 • Aktiv ferie i Algarve

  18.08.15: René
  Når jeg fremhæver Algarve som favoritrejsemål er det på grund af de mange udendørs aktiviteter der er mulige at dyrke året rundt, da klimaet er varmt om sommeren og mildt om vinteren.
  Se hele rejsetippet
 • Storslået og smukt.

  03.12.13: Hanne Nielsen
  Hvis du tror at det er reklame billeder og ikke kan passe, at der er så smukt, så gør dig selv den tjeneste at rejse derned, så du kan blive overbevist, der er utrolig smukt i og omkring Lagos.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Portugal

1 månedes surfing i Portugal
Rejsetips indsendt af:
Jasmin
Århus
23. juli 2011

1 månedes surfing i Portugal

Kære alle

Dette er er det meste hjertevarme rejsetip jeg nogensinde har givet videre. Det er iøvrigt også det første. Bare lige så I ved det.
Jeg har aldrig rigtig haft behov for at give et rejsetips videre før nu.
Jeg vil så gerne sende min dybeste tak videre til folkene bag den danske højskole, SURFhøjskolen med base i det sydlige Portugal. Jeg har ved flere lejligheder forsøgt at lære at surfe og haft den ene tvivlsomme lærer efter den anden på de såkaldte surfcamps, og aldrig lært det.

Til sidste besluttede jeg mig for en hel måned på højskole for virkelig at lære det. Det er det bedste jeg har gjort (det eneste jeg fortryder er, at jeg valgte højskolens 3 måneders tur til Bali, men nu må jeg også lige tænke på mine studier ;). De er så seje de folk der har startet det. Jeg havde nogle superfede instruktører, som faktisk gad lære mig at surfe. Det betød så meget for mig. Vildt dedikerede og virkelig søde mennesker. Der var også super fede undervisere i de andre fag de har og, ja det har virkelig været en livsændrende oplevelse for mig. Det havde de også sagt da jeg snakkede med dem, men jeg troede ikke rigtig på det. Men det passede. Jeg vil egentlig bare gerne sige tak til deres fede projekt, og anbefale det videre til andre.

KH
Ja

PS: Man kan se deres hjemmeside her http://www.surfhojskolen.dk/

PPS: Jeg har altså ikke rigtig nogen ordentlig billeder. Håber I kan finde på noget (Det her billede har jeg fået af dem)

Aktiviteter
Adventure
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Portugal

Hoteller og ferieboliger i Portugal
Rejser til Portugal
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.