Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Albufeira

Oplevelser og afslapning og god mad
Rejsetips indsendt af:
Louise Schrøder
Herning
30. nov. 2011

Oplevelser og afslapning og god mad

I sommers (2011) tog min kæreste, søster og jeg til Algarve kysten. Vi havde aldrig været der før og iste derfor ikke hvad der ventede os.
Vi ankom først til Faro hvor der ventede os en god varme samt en gæstfri befolkning. Allerede der vidste jeg det ville blive en god ferie. Vi havde bestilt et hotel i Albuferia, en by der er delt op i en gammel og en ny bydel. Vi havde bestilt et hotel i den gamle bydel. Et lidt skrapet hotel, men meget hyggeligt og dejlig centralt, både hvis man skal til stranden og i byen for at spise. Stranden som hedder Fishermanns beach er virkelig lækker og der er mange muligheder for både at leje liggestole, men også at have sit eget håndklæde med. Vi havde valgt at i år skulle være ren afslapning. Dog var der en tur som tiltræk os og som vi selvfølgelig skulle på. Vi skulle ud og sejle og se en del grotter, hvor turen bagefter skulle gå langt ud på åbent hav for at se vilde delfiner. Det var en helt fantastisk tur og vi fik set noget som vi ikke plejer at se.
Tilbage på land fandt vi hurtigt nogle af de restuaranter der tiltalte os. De har mange muligheder for mad hvad enden du vil have billig eller dyr mad, annderledes eller "almindelig" mad, der er lidt for en hver smag, men man skal dog prøve at smage deres lokale retter som er piri piri (et krydderi til kylling), Cataplana ( kan være med Kylling eller fisk som er den traditionelle).
Kort sagt Agarve kysten er for alle i alle aldre. Der er både afslapning, oplevelser, god mad, venlig befolkning. Derudover er der nogle gode store vandland i nærheden som er helt super for børn og barnlige sjæle.
Sandskulptur

Sandskulptur

Der var to der stod hver dag og lavede Sand skulptur og de var virkelig flotte, dette er kun et meget lille udsnit
En del af de fantastiske grotter

En del af de fantastiske grotter

Et lile stemnings billed fra en af grotterne og det utrolig smukke vand, skal ses
En vild delfin

En vild delfin

Et af de billeder vi fik af en delfin, de var lidt svære at fange, fordi de var så hurtige.
En klippe

En klippe

Denne klippe stod på Fishermanns Beach og hvor utrolig pæn og anderledes at se den stå der
Dessert

Dessert

Den sidste aften vi var der nede skulle den have gas med god mad, Så der var kammuslinger til forret, en Cataplana til hovedret også lige denne fantastiske dessert,det var den lækreste is der var inden i den og chokoladen på toppen var vildt lækker, de kan virkelig finde ud af at lave mad

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetippet om Albufeira

Enig!

08/12 2011 Tine Christensen
Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg har været i Algarve og Albufeira flere gange og det er mit ynglingsrejsemål. Det er rigtigt at der er lækker strand, god mad, venlig befolkning og en masse at opleve.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Algarve


Rejser til Algarve
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/californien/forberedelse-til-den-klassiske-road-trip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.