Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Algarve

Læs mere om rejser til Algarve

Ved Verdens Ende- Vestligste punkt i Algarve
Rejsetips indsendt af:
Jane Siig Henriksen
Hornslet
31. marts 2010

Enestående natur - behagelig tepmperaturer året rundt og mester kokkke i Algarve

Rejser du til Algarve i Portugal vil du opleve perfekte temperaturer for os danskere. Selv med sydens varme vil Atlanterhavet køle dig. Og du får super udbud af dejlig mad og naturen er bare så ekstrem flot. Nyd panoramaudsigter og prøv Ved verdens Ende - Cap Verde. Det vestligste punkt i Europa - og enestående natur. Prøv det!!!!!

Enestående natur og super madopelvelser i Algarve

Når du er dansker vil du føle dig hjemme i Algarve. Forstået på den måde at behagelige temperaturer med brisen fra Atlanterhavet kombineret med messterkokke i byen Albufeira - så går du aldrig forgæves. Tag på udflugter på egen hånd eller med rejseselskab så får du de skønneste naturoplevelser du har med dig resten af live printet ind på nethinden. En tur i jeepsafari gør livet værd at leve. Du kommer tæt på naturen, får fortalt om flora og kommer til at smage Portugals brændevin. Og kører ad små ufremkommelige veje men tæt op af olilvenlunde m.v. Et besøg i Zoo Marine er det hele værd, hvis du har børn, der gerne vil svømme med delfiner. Det er forholdsvist dyr - ca. 1300 kr, men dine børn har en uforglemmelig oplevelse for livet. Prøv det!!!
Dejligt positivt folkefærd. Prøv det!!!

Kommentarer til rejsetips om Algarve

Øv til delfinsvømning!!!!

12/10 2010 Helene Turner
Lad for guds skyld - og delfinernes-være med at støtte den ækle industri med delfinsvømning ! Dyrene indfanges i naturen og får mavesårsmedicin fordi de er helt vildt stressede! det er dyrplageri af højeste karat! Hold dig for god til det!!!!! - også selvom det måske er helt vildt fedt - for os mennesker!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Algarve

Hoteller i Algarve
Rejser til Algarve
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/overlevelsestur-i-japan.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.