Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Faro

Her kan du bestille dit fly til Faro på Algarve kysten i Portugal. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Faro.

Flyv til Faro ved Algarvekysten

Sådan finder du de billigste fly til Faro på Algarve kysten

Tit og ofte finder du de fleste billige flybilletter til Faro, hvis du undgår at rejse på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Faro på forskellige datoer.

Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Faro i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Faro.

Prisen på fly til Faro er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Faro i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Faro hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Faro

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Faro fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Faro uden mellemlandinger.

Faro lufthavn – Faro Airport

Efter din flyrejse fra Danmark, lander du i Portugals sydlige hjørne og Faros lufthavn, der ligger ca. 7 km vest for byen.

Transport til og fra Faros lufthavn:
Der findes ikke nogen togforbindelse til Faro fra lufthavnen. Til gengæld kan du vælge mellem bus og taxi:

Med bus

Hvis du vælger at tage den korte rejse med bus til Faros centrum, kan du tage bybussen (”Faro”), der kører dig til Av Republica i byens centrum på ca. 20. minutter. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst terminalen på højre side.

Med taxi
Nemmest er det naturligvis for dig at hoppe i en taxi til din videre destination i Faro. Priserne varierer alt efter tidspunkt, hvor dagstimerne selvfølgelig er de billigste.
Du kan se en prisoversigt her:

Med udlejningsbil

Faro ligger på Portugals Algarvekyst, som er en smuk kyststrækning fyldt med lækre strande og golfbaner. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området. Hos FDM Travel kan vi nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Faros lufthavn.
Lej en bil i Faro

Kort om Faro

Kort om Faro
Faro ligger i det lune og sydlige hjørne af Portugal. Faro er den største by på Algarvekysten med under 60.000 indbyggere. Det er en historisk og meget traditionel Portugisisk by, der har mange solskinstimer året rundt og af den grund, tiltrækker alverdens strandelskere. Faro er omringet af smukke og velholdte golfbaner, så området er også træklaster for golfglade turister.

Faro er indbegrebet af hygge med små brostensbelagte gader, hvor små butikker, cafeer og restauranter ligger tæt. Det er særligt anbefalelsesværdigt at prøve en af byens mange fiskerestauranter, der serverer traditionelle skaldyrsretter. Faro rummer masser af spændende historie. Besøg fx museet Municipal, der er et gammelt kloster og har den smukkeste klosterhave eller byens flotte katedral. Der er masser af spændende attraktioner i Faro og du kan nemt krydre din dag med afslapning på byens lækre strande. Faro har i sandhed noget for enhver smag.
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.