Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Algarve

Læs mere om rejser til Algarve

Golf på Algarvekysten
Rejsetips indsendt af:
Rønne - Bornholm
9. aug. 2011

Golf på Algarvekysten

Fire gange har vi rejst til Algarve og spillet golf. Det giver et godt grundlag for at vurdere og få erfaring. Er man ganske almindelig lønmodtager med den gale lidenskab at man spiller golf og vil spille om vinteren uden hansker og fire lag tøj, ja så er Algarve en fantastisk mulighed uden at betale kassen for at komme afsted.
Selvfølgelig kan man lade et selskab stå for det hele, men er du lidt vaks og bruger FDM som arrangør, får du rejse, ophold og billeje til en fornuftig pris og golfen er også til at betale, hvis man er lidt opmærksom. Vælg TAP som flyselskab. Det er lidt dyrere, men både kuffert og golfbag er med i billetprisen. Stå af i Lissabon og kør derfra til det østlige Algarve. Vælg en lejlighed og køb ind i de lokale supermarkeder - det er halv pris af danske madvarerpriser.
Quinta do Vale ve den spanske grænse
Quinta do Vale ve den spanske grænse

Golf

Vest for Faro er der flest golfbaner og de højeste priser. Øst for Faro er der hyggeligst og banerne er billigere at spille og fuld på højde med de øvrige. Quinta do Vale, Quinta da Cima samt Quinta da Ria er de bedste. Monte Rei er dobbelt så dyr som de øvrige, men ikke bedre. Benamor er en kort lidt triky klubbane, men udemærket. Castro Marim er med 27 huller og bedst egnet med buggy.
Det er billigt at leje bil og der er god plads på vejene om vinteren, så det er let at køre og færdes uden stress og køtrafik. Tavira er en hyggelig havneby med gode spisesteder, der ikke er så præget af turisme. Her møder man lokalbefolkningen på spisestederne.

Aktiviteter
Golf
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Algarve

Hoteller i Algarve
Rejser til Algarve
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/berlin-storbyen-der-har-saa-meget-at-byde-paa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.