Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Algarve

Læs mere om rejser til Algarve

Rejsetips indsendt af:
Birgitte Bruun
Køge
12. jan. 2009

Skønne Portugal

Mit rejsetips går ud på, at undgå flyskifte, og få samtidig en ordentlig én på opleveren. Flyv direkte til Lissabon, - tag en dag eller to i en hovedstad i rivende udvikling og derefter toget til Algarve.
Alle pladser er smukke i marmormosaik
Alle pladser er smukke i marmormosaik

I kø i lufthavnen, men.....

Dagen startede med en dræbende kø i lufthavnen, men det er til at holde ud, når man véd, hvad der venter!

Min første tur til Portugal var i 2007, og vi gjorde ophold i Lissabon, fordi jeg altid gerne har villet se landet, og ikke bare en badestrand. På seightseeing får man et udmærket billede af byen, som rummer alt fra slum til hypermoderne byggerier.

Efter alle disse indtryk, tog vi toget til Albufeira og gennem vinduet passerede hele den sydlige del af landet forbi, og hvilken forandring! I løbet af små 3 timer var vi kørt gennem skove, tunneller, olivenlunde og store plantager med korkege.

Ankommet til Algarve, pragtfuldt pensionat, skøn badestrand lige ved siden af (5 min. til fods), Albufeira, en by der summer af liv, - både dag og aften, med masser af gadehandel, butikker og restaurant'er.

Der er sejlture, som kan købes på touristkontoret, - vi var ude og se delfiner, og der var hundreder af dem. en skøn oplevelse. Der er Aqua Zoo Marine, som man kører til i bus, og mange andre seværdigheder, der også er et besøg værd.
Det er siden blevet til endnu 2 rejser til Portugal, men jeg har på fornemmelsen, at der er flere i vente.

Transport
Togrejser

Kommentarer til rejsetips om Algarve

Skønne Portugal

20/01 2009 Birgitte Bruun
Hej Bente. Den ene gang reserverede vi hotel hos FDM, - den anden gang (april - sidste år), Fandt vi bare ét, da vi kom derned. Der findes pjecer i informationen i lufthavnen. Det var jo ikke ferietid, så det var ikke noget problem. Vi betalte ca. 60 euro for et værelse.

Portugal

19/01 2009 Bente
hej igen Birgitte Det lyder rigtig godt, synes jeg - har lige et spørgsmål mere til én, der har været der... ;o) Hvordan overnattede I i Lissabon, var det dyrt og var det bestilt på forhånd?

Skønne Portugal

16/01 2009 Birgitte Bruun
Jeg "fandt" pensionatet via en kollega, som havde kørt rundt i Portugal i bil. Det hedder Pensao Dianamar, og findes på Rua Latino Coelho 36 8200-150 Albufeira Vi gav 40 euro for et enkeltværelse og 50 euro for et dobbelt. Det er et svensk ægtepar, som driver pensionatet, og man føler sig virkelig hjemme dér og godt tilpas. Stranden er som sagt bare 5 min. væk, og vil man til centrum ta'r det blot 10 min. til fods. Vi bestilte selvfølgelig rejsen hos FDM, men fløj med Sterling, - den ene gang direkte til Faro, men det kan man ikke mere, så det blev Lissabon og toget. Det har vi aldrig fortrudt!

hvordan...?

15/01 2009 Bente
Hej Birgitte Jeg er virkelig også nysgerrig efter at høre hvor og hvordan I fandt pensionatet og hvad det kostede. Hvem rejste I med derned?

Enig, Portugal er forandringernes land...

15/01 2009 bjarne
Hej Birgitte, Fint rejsetip! Jeg er også fan af Portugal og er helt enig med dig i dine anbefalinger. Nordportugal er også dejlig. Det lyder til, at du måske har denne del til gode. I Nordportugal er der for det første færre turistrer, priserne på overnatning er rimlige og så er naturen er langt mere varieret end omkring Lissabon og i sydportugal. Prøv for eksemple at besøge Geres nationalparken - http://en.wikipedia.org/wiki/Peneda-Ger%C3%AAs_National_Park Kender du for øvrigt hjemmesiden www.portugalnyt.dk Her kan man finde masser af inpiration til rejseoplevelser i Portogal. Boa viagem!

Sted at sove

15/01 2009 Charlotte
lyder dejligt, hvad hed pensionatet og hvor fandt I det henne?

hvad var prisen

15/01 2009 mette jakobsen
hej hvad motte i give for sån en god tur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Algarve

Hoteller i Algarve
Rejser til Algarve
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/pudsig-hoteloplevelse-paa-phuket.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.