Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Portugal

Rejser til Azorerne

På Azorerne finder du charmerende byer og uspoleret natur med bølgende vulkanlandskaber og kratersøer. Derudover har du mulighed for at prøve en masse spændende aktiviteter, når du rejser til det smukke ørige - såsom hvalsafari eller vandreture i bjergene. Bestil din rejse til Azorerne i dag og vælg mellem billige fly og udvalgte hoteller.

Azorerne – i naturens tegn

Paradisiske tilstande

Oplev naturen på Azorerne
Paradis… det er ganske enkelt et ord der bliver brugt igen og igen i diverse beskrivelser om Azorerne. Ønsker du uspoleret natur, bølgende landskaber med vulkaner, de smukkeste kratersøer, dybe kløfter og en flora uden sidestykke, så bør du rejse til Azorerne.

Når du rejser til Azorerne ankommer du sikkert til Azorernes største by, Ponta Delgada på øen São Miguel. Derfra har du nem adgang med fly eller skib til de i alt 9 hovedøer som udgør Azorerne. Nyd naturen på en vandretur eller på mountainbike, tag på hvalsafari, svøm med delfiner, tag et slag golf eller hvad med ”Big Game Fishing”? Azorerne har det hele og mere til. Endelig kan du rejse til Azorerne, når det passer dig, da øerne har et behageligt klima året rundt.
 

São Miguel - "Den Grønne Ø"

São Miguel er den naturlige start på Azorerne. Det er også der, du oftest lander, når du rejser til Azorerne. Dit første møde med Azorerne er Ponta Delgada.

Det er en super charmerende by med snævre gader og mange skønne gamle huse. Selve øen São Miguel lokker med masser af spændende seværdigheder og en overvældende smuk natur. Du kan nemt bruge hele din ferie på São Miguel trods størrelsen.
Lagoa Azul på den nordvestlige del af øen

Ponta Delgada - "hovedstaden" på Azorerne

Du bør bruge lidt tid på Azorernes ”hovedstad” Ponta Delgada. Den ca. 3 km lange by oser af charme. Byen består af smukke gamle bygninger og brostensbelagte smalle gader med små butikker og cafeer. Der er overraskende mange imponerende paladser og kirker i Ponta Delgada. De stammer fra de glade dage i 1600 tallet, hvor diamanter og guld strømmede til Portugal fra Brasilien, som Ponta Delgada nød godt af.

Fra Ponta Delgada kan du nemt komme rundt på São Miguel og til de øvrige øers mange seværdigheder. Du kan melde dig til flere typer udflugter som fx hvalsafari, delfinture, vandreture, jeepsafari og bådudflugter.
Læs mere om Ponta Delgada


Sete Cidades med den blå og grønne sø

Et af São Miguels ”must see” attraktioner er kratersøen og Sete Cidades, som du finder på den nordvestligste del af øen. På en pragtfuld vandretur kan du nyde den imponerende panoramaudsigt ud over den hyggelige landsby Sete Cidades og den kæmpe kratersø, der faktisk består af søerne Lagoa Azul og Lagoa Verde. (Kratersøen er ofte afbilledet på forsiderne af de fleste brochurer om Azorerne).
Den smaragdgrønne sø Lagoa do Fogo

Den smaragdgrønne sø Lagoa do Fogo

Midt på São Miguels finder du en af øens og Azorerne´s smukkeste søer Lagoa do Fogo. Den smaragdgrønne sø er som taget fra et postkort. Du kan komme på nogle fantastiske vandreture, bade i søens kølige vand og udforske nærområdet med flere varme svovlholdige kilder.
 

Furnas – varme kilder og gejsere

En smule længere mod øst ligger kurbyen Furnas, hvor du kan få et helsebad fra de varme mineralholdige kilder, se gejsere og nyde den traditionelle ret, Cozido das Furnas, der bliver kogt 5-6 timer i en lukket gryde langt nede i jorden. (Skal oftest bestilles i forvejen). Du kan også besøge tobaksplantagen Plataçóes de Chá Gorreana. (Den eneste på Azorerne og faktisk i hele Europa).
 

Nordeste – øens grønneste område

På São Miguels nordøstligste del kommer du til øens frodigste og grønneste område. Besøg fx naturparken Ribeira dos Caldeirões ved byen Nordeste. Det er som om at komme i paradis. Blomsternes farver er nærmest hypnotiserende, den grønne nuance overgår alt hvad du ellers har oplevet og vandfaldene fuldender billedet. Har du vandrestøvlerne med, kan du tage udfordringen op og vandre til São Miguels højeste punkt Pico da Vara ca. 1.100 meter høj.

Azorerne består af ni øer

Azorerne består af ni øer
Hver af Azorernes ni øer har sit at byde på. Ud over São Miguel er der fx:

Santa Maria. Denne ø er specielt kendt for sine hvidkalkede gamle huse og vingårdene som er opbygget i terrasser.
Terceira er en anden spændende ø med byen Angra do Heroismo, der er på UNECSOs liste over bevaringsværdige byer.
São Jorge er perfekt til vandreture i den nærmest uberørte vilde natur.
Pico kan prale med af have Azorerne´s højeste bjerg, Pico Pequeno på 2.351 meter. Et af øens hovederhverv var hvalfangst, men det stoppede heldigvis i 1987. I dag kan du komme på spændende hvalsafarier, hvor du både kan se kaskelothvaler og de legesyge delfiner.
 

Billeje på Azorerne

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Azorerne. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil på Azorerne. Ønsker du at leje bil i en anden portugisisk by? Læs mere om billeje i Portugal.

Vejret på Azorerne

Vejret på Azorerne

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Azorerne

Se liste over hoteller på Azorerne
Se kort over hoteller på Azorerne
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sydtyrol/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.