Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Ponta Delgada

Oplev den hyggelige og charmerende by Ponta Delgada på øen São Miguel, der er en del af Azorerne. Ponta Delgada er en overskuelig by med smukke gamle bygninger og et dejligt liv, især når de lokale holder marked. Bestil din rejse med fly og hotel hos FDM travel og start din ferie allerede i dag.

Ponta Delgada – Azorernes ”hovedstad”

Rejser til Azorerne starter oftest i Ponta Delgada. Det er Azorernes ”hovedstad”, der ligger på São Miguel. Ponta Delgada er en super hyggelig by, du sagtens kan bruge lidt tid på. Den er også et godt udgangspunkt for udflugter til resten af øen.

Du kan selv leje en bil og tage på opdagelse eller komme på fx jeepsafari, hvalsafari, svømme med delfiner og meget mere.
 

Smukke gamle bygninger i Ponta Delgada

Ponta Delgada er en aktiv og charmerende by, der ligger ud til Atlanterhavet. Der er en hyggelig havn og marina med butikker og restauranter. Selve Ponta Delgada er meget overskuelig, og du kan nå de fleste seværdigheder til fods.

Når du går gennem Ponta Delgada, bliver du sikkert overrasket over de mange flotte kirker og paladser. De blev opført i de glade dage, hvor Portugal hentede en masse rigdom fra Brasilien i form af både guld og diamanter. Det var noget, der kom Ponta Delgada til gode.
Den smukke plads Praça Gonçalo Velho Cabral

Den smukke plads Praça Gonçalo Velho Cabral

Du kan fx starte med at udforske Ponta Delgada fra den smukke plads, Praça Gonçalo Velho Cabral, der er opkaldt efter øens opdager. Der ligger byens rådhus og en triumfbue, men det er nok den fantastiske brostensbelægning, du bliver mest imponeret af. Derefter kan du ellers lade dig ”fare vild” og slentre gennem de snævre gader med gamle huse, hvor der er små butikker og cafeer.
 

Kirker og klostre i Ponta Delgada

Der er flere pragtfulde kirker og klostre du kan besøge i Ponta Delgada. Der er fx Igreja Matriz de Säo Sebastiäo og Convento de Nossa Senhora da Esperança. De ligger begge tæt på den omtalte plads.

I et gammelt kloster finder du Azorernes mest interessante museum, Museu Calos Machado. Navnet stammer fra en tidligere rektor på byens gymnasium, der havde en stor samling af naturhistoriske genstande.
Oplev stemningen på markedet

Oplev stemningen på markedet

Det er altid en herlig oplevelse at tage på det lokale marked. Ponta Delgadas marked ligger på Rua do Mercado, og der oplever både ældre mænd og kvinder, der sælger alle øens specialiteter fra friskfanget fisk til saftige ananas.
 

Besøg en fabrik eller ananasplantage

På São Miguel bliver der dyrket både tobak, ananas og sukkerroer. Du kan komme på rundvisning i både en gammel tobaks- og sukkerfabrik i Ponta Delgada. Det er også muligt at besøge nogle ananasdrivhuse lige uden for Ponta Delgada. På rundvisningen får du mulighed for at smage de saftige frugter og den lokale ananaslikør… og selvfølgelig købe dem.
Udflugter fra Ponta Delgada

Udflugter fra Ponta Delgada

Du kan bo i Ponta Delgada og bruge byen som udgangspunkt for udflugter til hele øen São Miguel. Du kan vælge alt mellem:
 • Hval- og delfin safari
 • Bådudflugt rundt om hele São Miguel
 • Svømme med de legesyge delfiner
 • Actionture med rapelling, vandring og svømning
 • Jeepsafari
 • Vandreture
 • Cykelture
 • Kanoture
 • Billeje på Azorerne

  Billeje på Azorerne

  Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Azorerne. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
  Lej en bil på Azorerne. Ønsker du at leje bil i en anden portugisisk by? Læs mere om billeje i Portugal.

  Vejret på Azorerne

  Vejret på Azorerne

  Læs mere om rejser til Ponta Delgada


  Fly til Ponta Delgada på Azorerne
  Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
  http://www.fdm-travel.dk/malta/slet-ikke-saa-skipper-skraekkligt-som-sit-rygte-.html

  Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.