Billedet er fra Ponta Delgada

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Valutaveksling
  • Morgenmadslokale
  • Kæledyr ikke tilladt

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hotel do Colegio

Fantastisk hotel for par i centrum af Ponta Delgada på øen Sao Miguel
Hotel do Colegio ligger i en bygning fra 1800-tallet i den historiske del af Ponta Delgada, tæt på restauranter, barer og butikker. I kan få mange gode oplevelser med hjem fra Ponta Delgada, besøg fx torvet 2 blokke væk, hvor der spilles folkemusik.

Det karakterfulde hotel er usmykket af lokale kunstnere og har en fremragende restaurant, der serverer lokale retter, bar, lille udendørs swimmingpool, sauna og tyrkisk bad og gratis internet i hotellets lobby.

Hotellet roses af gæsterne for de rene værelser og omgivelser og for det meget hjælpsomme og venlige personale.

Classic værelserne ligger i den nye bygning (Colégio), er indrettet i gyldne farver og har alle de faciliteter der skal til for at give gæsterne et godt ophold. Superior værelserne finder I i den historiske bygning (Conservatório), der ligger mere fredeligt og er større og indrettet med varme farver og rustikke møbler.

TIP: I samme gade som hotellet ligger Colégio 27 jazzbar og restaurant, hvor der spilles blød jazzmusik og serveres drinks og retter fra Skandinavien, USA og Frankrig. Rua Carvalho Araujo 27, Ponta Delgada, tlf. +351-296288930.
Prøv også en af de rigtig gode, små lokale restauranter, der ligger i parallelgaden og serverer friskfanget fisk, møre bøffer og vine fra historiske vinmarker, fx A Colmeia, Travesso do Colegio S/N, Ponta Delgada, tlf. +351-296306600.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/krabi/ao-nang-beach-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.