Billedet er fra Ponta Delgada

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Bar
    Bar
  • Børnepool
  • Balkon/terrasse
    Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Nossa Senhora da Estrela

Ejerlejligheder midt i Lagoa, på sydkysten af øen Sao Miguel i Azorerne, 500 meter fra havet.
Nossa Senhora de Estrela er et 3-sjernet kompleks med lejligheder og villaer beliggende i landsbyen Lagoa nær restauranter, barer, banker, butikker, den offentlige pool og offentlig transport. Ponta Delgada ligger 9 km herfra og den nærmeste strand 5 km. Lufthavnen ligger 15 km fra komplekset.

Her findes reception (i begrænset tider), bar, trådløs internetadgang i fælles områder (mod ekstra gebyr), udendørs pool, børnebassin, terrasse, have og tennisbane.

Villaerne og lejlighederne har et soveværelse med to enkeltsenge, toilet, stue, tv, tekøkken med udstyr, køleskab og mikroovn samt badeværelse medbadekar/brusebad. Villaerne har balkon med udsigt til haven og på første sal findes et soveværelse med en stor dobbeltseng (king size) og et toilet. Lejlighederne har fælles terrasse med en panoramisk udsigt.

Receptionens åbningstider: mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 13.00 og igen om eftermiddagen fra kl. 14.00 til kl. 19.00. i weekenden og på helligdage har receptionen åben fra kl. 09.00 til kl. 12.00 og fra kl. 14.00 til kl. 19.00.


Der er parkeringsplads til rådighed.

Adresse: Caminho da Caloura ao Fisher, nº 6, 9560-061 Rosario Lagoa, Sao Miguel, Azores, Portugal.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.