Billedet er fra Azorerne

Fakta

 • Indkøb 100 m
  Indkøb
  100 m
 • Aircondition
  Aircondition
 • WiFi i fællesområder
  WiFi i fællesområder
 • Parkering
  Parkering
 • Udendørs swimmingpool Maj-oktober
  Udendørs swimmingpool
  Maj-oktober
 • Lufthavn 61 km
  Lufthavn
  61 km

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Direkte ved havet og charmerende landsby

Hotel Do Mar

Hotel do Mar ligger i den sydøstlige del af øen Sao Miguel, helt ud til havet og med en pragtfuld udsigt til det glitrende Atlanterhav. Povoacao er et af de første steder de første portugisiske indvandrere slog sig ned, og byen og havnen bærer stadig præg af de gamle skikke.

Information om Hotel Do Mar

Povoacao er et lille, malerisk fiskerleje, der stadig bærer præg af livet i 1800-1900-tallet. Og helt ude ved kysten ligger Hotel do Mar med en pragtfuld udsigt over havet og kystklipperne.

Hotel do Mar er hvad vi i Danmark ville kalde et gammeldags strandhotel, blot ligger det i en bugt ved det store Atlanterhav. Det er bygget i 2001, men er indrettet i lokal stil som et oprindeligt Azorerhus ved havet med hvide kalkede mure og maritime farver. Det er bare stedet for en ferie i fred og ro.

Hotellet har morgenmadsrestaurant, hvor I kan indtage jeres lækre og omfangsrige morgenbuffet. Bagefter kan I slappe af i solsengene ved hotellets udendørs swimmingpool eller i jacuzzien, måske med en is eller en drink fra hotellets Kaskelot bar, der ligger mellem poolen og havet. Hotellet har et udsigtstårn, så måske kan I være heldige at se hvaler eller delfiner boltre sig i havet.

Hotellet ligger tæt ved flere af de karakteristiske, gråsorte strande, dannet af vulkansand.

Men I skal heller ikke snyde jer selv for at se Sao Miguels fantastiske natur. Besøg fx Furnas med den utroligt smukke kratersø og blomsterparken med hortensia, azalea, bregner, akacier og cedertræer. Eller en udflugt til Ponta Delgada med de smukke, historiske bygninger og de gode restauranter og barer.

Noter

Bemærkninger:

Hotellet er røgfrit.

Start nu! Det er let at bestille Hotel Do Mar
Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
 

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.